Akamai

Publiceert over: Security, cloud security
Beschrijving:

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

Lees verder
Akamai

APS IT-diensten

Beschrijving:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.

Lees verder
APS IT-diensten

Axians

Publiceert over: Bedrijfsprocessen, digitale transformatie, AI, big data en IoT
Beschrijving:

Samen met onze klanten verbeteren we het leven van mensen. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie; schaalbaar, flexibel en duurzaam.

Lees verder
Axians

Delta-N

Beschrijving:

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.

Lees verder
Delta-N

Doxis

Publiceert over: Het structureren en ordenen van informatie
Beschrijving:

Doxis is gespecialiseerd in het structureren en ordenen van informatie. Al ruim 100 jaar helpen wij organisaties om optimaal gebruik te maken van bedrijfsinformatie die is opgeslagen in hun werkprocessen. Dit doen wij door verbeteringen aan te brengen in de werkprocessen waar belangrijke informatie een rol in speelt.

Lees verder
Doxis

DWE ICT

Beschrijving:

Nieuwsgierige mensen bij DWE ICT volgen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak. En omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw onderwijsinstelling er gemakkelijk mee werkt. Maar in onderwijsland groeien de bomen niet tot in de hemel. DWE ICT met een passie voor onderwijs timmert al sinds 2003 aan de weg. Vanuit één rotsvaste overtuiging: scholen moeten zo veel mogelijk kunnen profiteren van de digitalisering. DWE ICT helpt u daarbij graag!

Lees verder
DWE ICT

ICT-Partners

Publiceert over: De werkplek en het datacenter
Beschrijving:

ICT-Partners is dé ICT-dienstverlener die organisaties helpt succesvol te zijn met hun ICT.

Lees verder
ICT-Partners

InSpark

Publiceert over: GDPR, Zaakgericht werken, cloud
Beschrijving:

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees verder
InSpark

Microsoft

Beschrijving:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.

Lees verder
Microsoft

MostWare

Publiceert over: Digitale Transformatie, AI, digitaal werken
Beschrijving:

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen.

Lees verder
MostWare

Rapid Circle

Publiceert over: Mobiel en in de Cloud met Office 365, Azure en CRM online.
Beschrijving:

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Lees verder
Rapid Circle

Skool

Beschrijving:

ICT heeft een belangrijke plek gekregen in het onderwijs en biedt de mogelijkheid om steeds weer vernieuwend te kunnen zijn. De juiste inzet van ICT-middelen vraagt echter om creativiteit en flexibiliteit. ICT moet 'zorgeloos' zijn en vooral geen beperkende factor. Omdat keuzevrijheid voor ons belangrijk is, kies je alleen wat je daadwerkelijk nodig zal hebben voor jouw school. Hiermee betaal je alleen voor de dingen die je gebruikt en behoud je de grip op jouw kosten. Skool helpt met betaalbare totaaloplossingen. Een van die oplossingen voor Primair onderwijs is de digitale leer- en werkomgeving van Skool genaamd Miloo.

Lees verder
Skool

SLBdiensten

Beschrijving:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.

Lees verder
SLBdiensten

SURFmarket

Beschrijving:

Voordelige, legale software tegen gunstige voorwaarden voor het hele hoger onderwijs en onderzoek, hoe zou dat zijn? Vanuit die gedachte is SURFmarket in 1991 opgericht als ICT-marktplaats. Door het onderwijs zelf, om namens de bij SURF aangesloten instellingen te onderhandelen met ICT-aanbieders. Doordat wij ICT op grote schaal kunnen inkopen zijn wij een interessante partner voor onderwijsinstellingen.

Lees verder
SURFmarket

Switch IT Solutions

Publiceert over: Digitaal lesgeven
Beschrijving:

Wij willen organisaties blijvend laten excelleren met doordachte, op de eindgebruiker gerichte, IT-oplossingen die meebewegen met de voortdurend veranderende maatschappij.

Lees verder
Switch IT Solutions

Winvision

Publiceert over: IT-strategie, moderne werkplek, adoptie
Beschrijving:

Winvision is al jaren ICT-partner van onderwijsinstellingen in mbo, hbo en wo. We zijn sterk in integratie van bewezen Microsoft-cloudoplossingen en het maken van koppelingen met maatwerkpakketten en met systemen van andere scholen.

Lees verder
Winvision

Wortell

Beschrijving:

Wij helpen organisaties voorop te lopen door de slimme inzet van technologie zodat zij de (nieuwe) consument en medewerkers kunnen blijven bedienen.

Lees verder
Wortell