Jij hapt toch niet in phishing?!

Cyberschurken nu nog slimmer, dus houd jouw kennis op peil

Gepubliceerd: 03-07-2020 | Rapport | Jij hapt toch niet in phishing?!

Net zoals op kantoor, heb je ook in de onderwereld trends. Aan deuren morrelen en autoradio’s stelen is al jaren hopeloos uit de mode, een beetje crimineel berooft je vanuit zijn luie stoel. Eerst schreven de boeven nog van die gekunstelde e-mails, maar tegenwoordig zie je amper meer of een e-mail wel of niet van je bank, verzekeraar of creditcardmaatschappij is. Juist, we hebben het hier over phishing, die crimi-mails die jij natuurlijk nooit opent, anderen wel. Doe net als de cybercriminelen en spijker je kennis over phishing bij!

Verschillende soort phishing op een rij

Ook dieven moeten bijblijven, het leerboek phishing heeft de afgelopen jaren een groot aantal nieuwe hoofdstukken gekregen. En die zijn bepaald niet meer geschreven door de auteurs die jouw inbox vroeger bestookten met bizarre deals van Nigeriaanse prinsen. Het niveau is gestegen en phishing is een miljardenbusiness geworden. In dit jaarrapport phishing van de marktleider in security lees je onder andere:

  • De ontwikkeling van phishing: van e-mails, naar social media, tot mobiele fraude
  • De populairste doelen van phishing-aanvallen
  • Spear-phishing en generieke phishing
  • Manieren om je te beschermen tegen verschillende soorten phishing-aanvallen
  • Phishing-as-a-Service
  • Phishing in de toekomst

Beter bewapend tegen cybercriminaliteit

Phishing is nog wel even een blijvertje onder de cybercriminelen. Wil jij straks je collega’s vertellen hoe ze niet in die mails trappen? Of ze en passant uitleggen wat Phishing-as-a-Service precies is? Download dan direct ditState of the Internet rapport – phishing. Niet alleen staat het boordevol met feitjes, statistieken, ook lees je praktijkcases die ervoor zullen zorgen dat jouw collega’s minder snel slachtoffer worden van phishing.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Akamai

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

Profiel Akamai ›
 
 

Downloaden: Jij hapt toch niet in phishing?!

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.