• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar: Rapportages met Power BI

1 juli 2016, 12.00 - 13.00 uur

Microsoft heeft enkele jaren geleden Power BI geïntroduceerd. Sindsdien hebben het gebruik en de toepassings-mogelijkheden van Power BI een vlucht genomen. Veel van de dashboards uit Power BI zie je terug in andere Microsoft toepassingen zoals bijvoorbeeld Office 365 (rapporten), Operations Management Suite en nog veel meer.

Tijdens dit webinar laten we zien wat je in de basis kunt doen met Power BI, waarbij we enkele eenvoudige voorbeelden laten zien. Hierbij zie je de mogelijkheden van Power BI, en laten we ook zien hoe Power BI kan worden geintegreerd in andere applicaties. Na dit webinar heeft u een beter beeld van de mogelijkheden met Power BI en heeft u een beter beeld van de wijze waarop Power BI in uw organisatie een rol kan spelen.

Rapportages en dashboards met Power BI

Power BI is een cloud service van Microsoft waarmee u snel dashboards kunt maken, rapporten kunt delen en direct toegang hebt tot alle gegevens die belangrijk voor u zijn. Power BI bevat standaard dashboards voor veelgebruikte applicaties zoals Dynamics, Salesforce en Google Analytics. Het voordeel van Power BI is, dat je allerlei dataservices kunt koppelen om je eigen gegevens te verrijken. Doordat het een Cloud Service is, heb je overal toegang tot je data en kun je zonder extra kosten gebruik maken van de rekenkracht van Azure. Daarnaast is Power BI een relatief goedkope Business Intelligence tool en zijn er apps beschikbaar voor ieder device.

Webinar Power BI

Enkele concrete voorbeelden die tijdens het webinar aan bod komen:

  • Maken van een eenvoudig dashboard
  • hoe gebruik je standaard dashboards
  • hoe koppel je gegensbronnen als Dynamics CRM of Dynamics Nav aan Power BI
  • combineren van interne en externe gegevensbronnen

Meer weten over Power BI in combinatie met Visual Studio Team Services? Kijk dan het webinar Managing the backlog and reporting with PowerBI terug.

Wat: Webinar via Skype for Business
Wanneer: vrijdag 1 juli 2016, 12:00-13:00
Doelgroep: IT Managers, Office 365 beheerders
Kosten: gratis
Deelnemen: aanmelden

Hoe werkt een webinar?

Het grote voordeel van een webinar is, dat u de presentatie eenvoudig vanachter uw eigen pc of tablet kunt volgen. Wij maken voor onze webinars gebruik van Skype for Business van Microsoft. Zodra u zich aanmeldt voor een webinar ontvangt u van ons een bevestiging met een aanmeldlink. Hiermee heeft u vanaf 5 minuten voor aanvang toegang tot de webinar-omgeving. Ook als u geen Skype for Business heeft, hoeft u hoeft hier geen tool voor te downloaden of installeren. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internet en geluid.

Inschrijven
Delta-N

Partner: Delta-N

Branche:IT-oplossingenWebsite:https://www.delta-n.nl/Profiel:

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven