• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar: Office 365 en Moodle

Vrijdag 15 april vanaf 12:00

Mede op initiatief van Microsoft heeft een groep developers een integratie gerealiseerd tussen Office 365 en Moodle, een Open Source Learning Management Systeem (LMS). Tijdens dit webinar op 15 april belichten we wat de mogelijkheden van deze integratie voor uw onderwijsinstelling zijn.

Moodle LMS

Moodle is een Learning Management Systeem (LMS) dat is gebouwd door een Open Source community. Moodle wordt veel gebruikt in de Verenigde Staten, maar is inmiddels overal ter wereld verkrijgbaar, in veel talen waaronder ook Nederlands. Een groot voordeel van Open Source is dat er makkelijker kan worden gekoppeld aan bijvoorbeeld Office 365. Daarom is er, mede door initiatieven vanuit Microsoft, een groep ontwikkelaars aan de slag gegaan om een integratie te maken tussen Moodle en Office 365.

Webinar integratie Office 365 en Moodle

Tijdens het webinar zullen we de mogelijkheden van de integratie tussen Office 365 en Moodle doornemen en wat het aan mogelijkheden biedt voor uw onderwijsinstelling.

  • Gebruikersaccounts tussen Moodle en Office 365
  • Agenda's en lesroosters
  • Office 365 Groepen en klassen\lessen
  • SharePoint koppelingen
  • OneNote voor de Klas

Integratie Office 365 en Moodle

Wat: Webinar via  Skype for Business
Wanneer: vrijdag 15 april 2016, 12:00-13:00
Doelgroep: IT Managers, Office 365 beheerders
Kosten: gratis
Deelnemen: aanmelden

Hoe werkt een webinar?

Het grote voordeel van een webinar is, dat u de presentatie eenvoudig vanachter uw eigen pc of tablet kunt volgen. Wij maken voor onze webinars gebruik van Skype for Business van Microsoft. Zodra u zich aanmeldt voor een webinar ontvangt u van ons een bevestiging met een aanmeldlink. Hiermee heeft u vanaf 5 minuten voor aanvang toegang tot de webinar-omgeving. Ook als u geen Skype for Business heeft, hoeft u hoeft hier geen tool voor te downloaden of installeren. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internet en geluid.

Inschrijven
Delta-N

Partner: Delta-N

Branche:IT-oplossingenWebsite:https://www.delta-n.nl/Profiel:

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven