• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar: "Hulp op weg naar de volgende generatie ICT en mensen."

Dinsdag 8 maart vanaf 15:30

BINNEN 45 MINS BEN JE OP DE HOOGTE VAN ACTUELE THEMA'S DIE ONDERWIJS & ICT RAKEN.

VOOR WIE?
Docent/ICT coördinator, ICT manager, bestuur

DE THEMA’S. HET WAT, WAAROM, HOE & TIPS.

Hoe privacy bewust en veilig is jouw school?

Mobiele devices op school (BYOD), digitale aanvallen (hacks), meldplicht datalekken & consequenties, hoe ga je om met het beheren van identiteiten (alle personen op school) en meer.
*slbdiensten organiseert aanvullend rondom het Privacy thema een workshop (Privacy goed geregeld). Verschillende data en locaties zijn mogelijk. Hierover meer informatie op de Event en trainingen pagina.

Overzicht houden in werken en leren. Productiever onderwijzen en werken.

Beleef de digitale tour door een nieuwe manier van leren en werken. Meer overzicht, eenvoud en gemak door o.a. één maal inloggen en inzage in al je informatie. Productiever online werken en samenwerken. Lesmateriaal delen. Weg met de complexiteit op school. Op basis van de tools van Office 365.

DE WERELD VERANDERT. GA JIJ MEE?
Het is lastig om ontwikkelingen bij te houden. Je bent druk genoeg met je eigen functie. Technologie ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Onderwijs verandert. De leerling verandert. Verander je mee? Hoe?

DOEL WEBINAR.
slbdiensten en SPEYK bundelen de krachten en delen kennis met je, zodat jij hierop kunt schakelen. Zij geven tips & tricks om de juiste keuzes te maken in technologie welke onderwijs raakt. Zij geven Inzicht in de stappen naar een toekomstbestendige school. Jouw school adviseren in vraagstukken van vandaag en de toekomst.

WAAROM DIT WEBINAR?
Je bent druk. Geen tijd om fysiek aanwezig te zijn. Je bent wel graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Daarom een digitaal event.
Je hebt enkel een internetverbinding en een pc, laptop of tablet met geluid nodig. Via een activatie link kan je verbinding maken met de digitale vergadering op 8 maart. Via de chat stuur je realtime je vragen en ontvang je antwoord.

Wij hopen je digitaal te ontmoeten op 8 maart!

Praktische informatie

Data: Dinsdag 8 maart 2016
Tijd: van 15:30 tot 16:15
Locatie: Achter uw eigen PC of tablet
Kosten: Gratis

Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven