• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar - Werken met Office 365 ProPlus voor PO

Webinar gemist

Specifiek voor PO


Wilt u gratis Office aanbieden aan uw leerlingen, bekijk dan dit webinar

Microsoft maakt het voor iedere onderwijsinstelling met een actieve Office 365 omgeving ( A2 of A3) mogelijk om zonder extra licentiekosten Office 365 ProPlus aan te bieden aan zijn leerlingen. Op deze wijze worden ze nog beter voorbereid op de toekomst. Deze regeling noemen we Student Advantage.

Met Student Advantage krijgen jouw leerlingen zowel op school als thuis toegang tot de volledige versies van de Office programma’s. Zij mogen Office Pro Plus installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Het student advantage programma draagt bij aan het succes van elke leraar en elke leerling!

Joris Rutten ( Office Product Marketing Manager bij Microsoft) en Melanie Bishop ( Licentiemanager bij APS IT-diensten) zullen onder andere ingaan op de volgende vragen tijdens het webinar:

  • Wat is student advantage?
  • Welke mogelijkheden biedt dit voor jouw instelling?
  • Hoe kan Office 365 Pro Plus beschikbaar worden gesteld aan leerlingen?

Wil je meer weten over Student Advantage? Volg dan dit gratis webinar. In een half uur word je volledig op de hoogte gebracht

Nu terugkijken
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven