• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar gemist: Toepassen van Office 365 in het onderwijs

Specifiek voor PO,VO

Veel scholen zijn bezig met digitalisering in de klas. Laptops en tablets zijn al bijna gemeengoed geworden in de klas en worden ingezet tijdens de les of bijvoorbeeld om werkstukken, verslagen en huiswerk te maken. Hoe kun je als leerkracht je leerlingen hierin ondersteunen, nog efficiënter en interactiever lesgeven en samenwerken stimuleren. Steeds meer scholen kiezen voor Microsoft Office 365 om zowel leerkracht als de leerlingen daarin te faciliteren.

Wat kun je in deze webcast verwachten?

In deze webcast wordt toegelicht wat de toegevoegde waarde is van Office 365 voor het primair- en voortgezet onderwijs. Maurits Knoppert, leerkracht op de O.G. Heldringschool Den Haag en consultant bij APS IT-diensten, bespreekt aan de hand van zijn ervaringen hoe Office 365 kan worden ingezet. Paulien Lakeman, relatiemanager bij SLBdiensten, geeft haar visie op de verdere digitalisering van het onderwijs en de rol van Office 365. Ze informeert u over de beschikbare licenties en hoe APS IT-diensten en SLBdiensten scholen bij het in gebruik nemen van Office 365 kan ondersteunen.

Voor wie?

Leerkrachten en docenten in het primair- en voorgezet onderwijs

Praktisch

Doelgroep: PO en VO
Sprekers: Maurits Knoppert en Paulien Lakeman

Nu terugkijken
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven