• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar gemist - Succesvol werken met Office 365 dankzij het Student Advantage-programma

Webinar gemist

Specifiek voor VO,MBO


Wilt u gratis Office aanbieden aan uw leerlingen, volg het webinar

Student Advantage is een initiatief van Microsoft, waarbij de nieuwste versie van Office beschikbaar is voor leerlingen en studenten. Als een instelling de Microsoft School- of Campusovereenkomst afneemt (via SLBdiensten), mogen studenten van deze instelling Office Pro Plus, de nieuwste versie van Office, gratis installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten.

Op deze wijze worden onderwijsinstellingen geholpen om de studieresultaten van leerlingen en studenten te verbeteren en zij in staat gesteld om zich nog beter voor te bereiden op de toekomst.

Het student advantage programma draagt bij aan het succes van elke leraar en docent en elke leerling en student! Hoe, dat staat centraal in dit webinar.

In dit webinar

  • Joris Rutten van Microsoft informeert je over de toegevoegde waarde van Student Advantage voor jouw instelling en jouw leerlingen of studenten.
  • Nancy Schneider, Communicatieadviseur Onderwijs van Slim.nl, informeert je over de manieren waarop je Student Advantage aan jouw leerlingen of studenten kunt aanbieden
  • Ook komt een instelling aan het woord. Een van onze contactpersonen zal zijn/haar ervaringen met het aanbieden van Student Advantage met je delen.
Nu terugkijken
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven