• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar gemist: Spelenderwijs leren met Minecraft Education

Specifiek voor PO,VO,MBO

Om kinderen voor te bereiden op hun digitale toekomst, is het belangrijk dat ze van jongs af aan in contact komen met de vaardigheden van de 21ste eeuw. Als de lesstof aansluit op de digitale beleefwereld, ervaren leerlingen meer plezier in het leren en blijft het beter hangen.

Spelenderwijs leren

Minecraft Education Edition stelt onderwijsinstellingen in staat om het klaslokaal en het curriculum naar de digitale beleefwereld van leerlingen te verplaatsen. Waarbij zij in de bekende spelomgeving van Minecraft spelenderwijs kennis opdoen, toekomstvaardigheden leren en leren samenwerken. Maar wat kan je nu daadwerkelijk doen met Minecraft en hoe werkt het?

Wat kan je in deze webcast verwachten?

In deze webcast maak je kennis met Minecraft. Richard Meijer, IT- opleider en eigenaar van IT Randsteden, bespreekt hoe je deze technologie kan inzetten om je lesprogramma te verrijken. Daarnaast zal Melanie Bishop, van APS IT-diensten, meer vertellen over de licentiestructuur van Minecraft. Op deze manier krijgt u ideeën en handvatten aangereikt om met Minecraft Education in de klas aan de slag te gaan!

Voor wie?

Deze webcast is een toegevoegde waarde voor leerkrachten en docenten uit het primair- en voorgezet onderwijs die meer willen weten over het toepassen van Minecraft binnen het onderwijs.

Praktisch

Doelgroep: PO en VO
Datum: donderdag 12 januari 2017
Tijd: 15:30 – 16:30 uur
Sprekers: Richard Meijer en Melanie Bishop.

Nu terugkijken
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven