• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar gemist - Opleiden en certificeren voor Office met de IT Academy

Specifiek voor VO,MBO

De Microsoft IT Academy is een website waar uw collega's en studenten kunnen trainen voor het gebruik van verschillende Microsoft Office programma’s, zoals Word, Excel en PowerPoint. De cursussen zijn gratis toegankelijk voor docenten, medewerkers, leerlingen en studenten van instellingen met een Microsoft School- of Campusovereenkomst. Na de cursus kunnen zij een internationaal erkend certificaat halen om deze kennis ‘officieel’ te maken en op hun CV te zetten.

In de Microsoft IT Academy kunnen alle medewerkers en studenten van uw instelling cursussen volgen in Microsoft Office (MOS) en technische Microsoft software (zoals MTA), en hier een examen in afleggen.

Leren en certificeren

Goede ICT vaardigheden worden steeds belangrijker voor leerlingen en studenten. Toekomstige opleiders en werkgevers stellen daaraan steeds strengere eisen. Deelnemers besparen in de toekomst vooral veel tijd in hun dagelijkse werkzaamheden. En dit kunnen ze aantonen met het MOS-certificaat.

ROC’s en middelbare scholen hebben de mogelijkheid om op hun instelling internationaal erkende Microsoft Office Specialist-examens (MOS) af te nemen onder studenten en medewerkers. Op deze manier kunnen uw studenten en medewerkers gewoon op school hun kennis over Microsoft Office officieel maken.

Tijdens dit webinar krijg je niet alleen inzicht in het brede aanbod aan dit gratis cursusmateriaal, maar besteden we ook aandacht aan certificering. We leggen uit hoe u vrij eenvoudig examens MOS op uw instelling af kunt nemen zodat uw leerlingen en collega’s de opgedane kennis officieel kunnen maken en zich daarmee kunnen onderscheiden op de arbeidsmarkt en van hun studiegenoten.

Nu terugkijken
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven