• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar gemist - Inzet van een interactieve cloud-based leeromgeving - MBO

Specifiek voor

Inschrijvingen van studenten, algemene of individuele uurroosters beschikbaar maken, beheer van aanwezigheden, publiceren van resultaten en praktische info, maar ook de mogelijkheid om lessen te volgen op afstand en samen te werken met studenten of docenten... Met het platform Azure en Office 365 van Microso

Inschrijvingen van studenten, algemene of individuele uurroosters beschikbaar maken, beheer van aanwezigheden, publiceren van resultaten en praktische info, maar ook de mogelijkheid om lessen te volgen op afstand en samen te werken met studenten of docenten... Met het platform Azure en Office 365 van Microsoft beschikt het onderwijs over tools voor kennisdelen en communicatie, terwijl tegelijkertijd de organisatie versterkt wordt.

Tijdens dit webinar wordt ingegaan op diverse scenario’s die ingezet kunnen worden voor MBO-instellingen. Kenmerken van digitale zelforganiserende onderwijssystemen zijn de verregaande interactiviteit tussen studenten onderling, tussen student en docent en het gebruiksgemak. De diverse scenario’s die in dit webinar worden geschetst stellen studenten en docenten in staat om in en op een veilige omgeving opdrachten te delen en feedback te geven.

Moderne IT-omgevingen van onderwijsinstellingen vereisen oplossingen die sneller, goedkoper en met een grotere mate van flexibiliteit op mondiale schaal kunnen worden geleverd. Dit webinar gaat in op:

  1. het gebruik,
  2. de inzet
  3. en de diverse scenario’s van Windows Azure in het onderwijs!

Praktisch:
Spreker: Dick Dijkstra, Azure Technology Specialist - Western Europe Azure Incubation Team bij Microsoft
Dit webinar richt zich met name op de inzet van Windows Azure op MBO-instellingen.

ft beschikt het onderwijs over tools voor kennisdelen en communicatie, terwijl tegelijkertijd de organisatie versterkt wordt.

In deze webcast wordt ingegaan op diverse scenario’s die ingezet kunnen worden voor HBO- en WO-instellingen. Kenmerken van digitale zelforganiserende onderwijssystemen zijn de verregaande interactiviteit tussen studenten onderling, tussen student en docent en het gebruiksgemak. De diverse scenario’s die in dit webinar worden geschetst stellen studenten en docenten in staat om in en op een veilige omgeving opdrachten te delen en feedback te geven.

Moderne IT-omgevingen van onderwijsinstellingen vereisen oplossingen die sneller, goedkoper en met een grotere mate van flexibiliteit op mondiale schaal kunnen worden geleverd. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. het gebruik,
  2. de inzet
  3. en de diverse scenario’s van Windows Azure in het onderwijs!

De Hogeschool Arnhem Nijmegen maakt al gebruik van één van deze scenario’s en geeft aan dat: "Het continue proces van beoordelen, verbeteren en van en met elkaar leren is erg waardevol voor de student en zijn of haar leerproces." (referentie )

Praktisch:
Spreker: Dick Dijkstra, Azure Technology Specialist - Western Europe Azure Incubation Team bij Microsoft
Duur: 43 minuten
Deze webcast richt zich met name op de inzet van Windows Azure op HBO- en WO-instellingen.

Nu terugkijken
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven