• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar gemist - nieuwe leermiddelen en certificeringen Microsoft Imagine Academy

Specifiek voor VO,MBO,HBO

Op donderdag 17 november organiseerden SURFmarket en SLBdiensten een webinar over de nieuwste examens binnen Imagine Academy en aanvullend lesmateriaal. In het webinar werd speciaal gekeken naar de praktische invulling voor het mbo en hbo door docenten met jarenlange ervaring in ICT-onderwijs.

Leer meer over Imagine Academy

In deze webcast maak je kennis met de vernieuwde Microsoft Imagine Academy portal, de “Ledensite”, de e-learningomgeving en de nieuwste leermiddelen en certificeringen voor Office 2016. Met praktijkvoorbeelden van docenten leer je hoe je deze het meest efficiënt inzet.

In deze webcast komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Toegang tot de Microsoft Imagine Academy, Office 2013 & 2016 leermiddelen en leermiddelen voor IT-professionals (Infrastructuur) & softwareontwikkelaars;
  • De nieuwe Office 2016 certificeringen;
  • Een praktijkvoorbeeld: oefentoetsen voor Office in Office Mix;
  • Een praktijkvoorbeeld: MOS lesaanpak op maat bij een onderwijsinstelling.

Voor docenten en coördinatoren

De webcast is een aanrader voor docenten, coördinatoren, teamleiders, curriculumverantwoordelijken en managers die meer willen weten over de Microsoft Imagine Academy en de nieuwe leermiddelen en certificeringen voor Office 2016.

Concrete toepassing vanuit de praktijk

Deze webcast biedt uitleg over de nieuwe toepassingen van Imagine Academy door praktijkdeskundige Wim van Vliet. Docenten Jannie Sangers (Zuyd Hogeschool) en Michèle Stekelenburg (ROC van Flevoland) vertellen vanuit hun jarenlange ervaring in ICT-onderwijs in het mbo en hbo over het toepassen van Imagine Academy.

Doelgroep: docenten, coördinatoren, teamleiders, curriculumverantwoordelijken en managers
Sprekers: Wim van Vliet, Jannie Sangers en Michèle Stekelenburg

Nu terugkijken
SURFmarket

Partner: SURFmarket

Website:http://www.surfmarket.nlProfiel:

Voordelige, legale software tegen gunstige voorwaarden voor het hele hoger onderwijs en onderzoek, hoe zou dat zijn? Vanuit die gedachte is SURFmarket in 1991 opgericht als ICT-marktplaats. Door het onderwijs zelf, om namens de bij SURF aangesloten instellingen te onderhandelen met ICT-aanbieders. Doordat wij ICT op grote schaal kunnen inkopen zijn wij een interessante partner voor onderwijsinstellingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven