• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Aan de slag met Windows 8 tablets in de klas – wat heb je nodig?

Kiezen voor een Windows 8 tablet in het basisonderwijs? Waarom zou je dat doen? En wat komt er allemaal bij kijken?

Dit webinar is onderdeel van een reeks van 2 webinars over de onderzoekspilot van Windows 8 tablets in de klas. Het eerste deel van het webinar dat op 10 september plaatsvondt (Hier terug te kijken) ging met name in op de effecten van het gebruik van de tablet in de klas op de leerkracht en de leerlingen. Een basisschool en onderzoeker van de pilot met Windows 8 tablets delen in dit webinar hun bevindingen.

Het tweede webinar dat op de 24e september heeft plaatsgevonden gaat in op wat er allemaal komt kijken bij de introductie van tablets in het primair onderwijs. Leerkracht Robin Staal van De Oostwijzer in Zoetermeer vertelt over zijn investering in termen van kennis en tijd en zijn ervaringen met de ICT-integratie van de tablet in zijn school. Onderzoeker Gregor Hendrikse van VKA vertelt over de integratie van de Windows 8 tablet in de ICT-omgeving van de scholen en de werking van de reeds aangeschafte (methode)software en nieuwe applicaties van de scholen. Ook wordt er ingegaan op het kostenaspect en beheer van de tablets.

Lees meer over het onderzoek via www.technologie-onderwijs.nl

Nu terugkijken
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven