• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Verdiep uw Office 365-kennis tijdens onze Experience sessie

dinsdag 5 december

Specifiek voor VO,MBO

Wegens veel animo in het voorjaar, organiseren wij5 december weer een ‘Experience sessie’ over Office 365. Voor 5 december kan je je weer inschrijven voor een bijeenkomsten voor ICT’ers die hun kennis willen verdiepen op het gebied van productiviteitsoplossingen binnen Office 365. Op deze dag gaan we met een kleine groep mensen op Surfaces aan de slag. Meld u daarom snel aan, we hebben slechts plaats voor 10 tot 12 personen deze bijeenkomst.

> Inschrijven 5 december

Wat komt er aan bod?

De verdiepingsbijeenkomst gaat in op de diverse productiviteitsoplossingen binnen Office 365. De insteek is om u oplossingen te laten zien die u en uw medewerkers helpen meer te kunnen doen in minder tijd. Vanuit herkenbare onderwijs scenario's zullen de producten en diensten de revue passeren. In tegenstelling tot een presentatie, gaat u zelf aan de slag met Office 365. Op deze manier ervaart u zelf hoe de oplossingen werken en hoe u en uw collega’s deze het beste kunnen toepassen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Let op: Het programma gaat primair in op de mogelijkheden in Office 365, niet zozeer op de beheer aspecten.

Uiteraard is het doel van deze verdiepingssessie om u enthousiast naar huis te laten gaan. Hiervoor hebben wij een programma opgesteld waarin de meest voorkomende onderwijs scenario's behandeld worden. Tijdens de sessie is er ook ruimte om een ander scenario op basis van wensen tijdens de sessie te behandelen. Na afloop van deze inspirerende workshop weet u welke scenario’s uw behoefte kan invullen en welke Microsoft-oplossingen hierbij passen.

Waar en wanneer?

De agenda op beide dagen is identiek. Voor elke bijeenkomst kunnen wij maximaal 12 personen ontvangen. Als u aanwezig wilt zijn, is het raadzaam u snel aan te melden.

•    Datum: dinsdag 5 december
•    Tijd: 08:30 - 15:15 uur, inclusief lunch
•    Locatie: kantoor SLBdiensten in Amsterdam
•    Deelname is gratis

ICT-kennispartner SPEYK uit Veenendaal heeft voor deze Experience sessie een spreker beschikbaar gesteld, namelijk Cloud expert Jeroen van Ree. Jeroen van Ree zal het gehele programma presenteren. Uiteraard zijn op beide dagen ook collega’s van SLBdiensten aanwezig om mogelijke vragen te beantwoorden over uw Microsoft-licentie of eventuele verdiepingstrainingen in Office 365.

Voor wie?

Voor al onze ICT-contactpersonen in het vo en mbo die zich willen laten inspireren door de mogelijkheden van Microsoft Office 365. 

Programma

08:30 – 09:15 uur     Ontvangst met koffie en thee
09:15 – 10:15 uur     'Organiseren, Creëren en Delen’. In dit deel van de sessie ligt de nadruk op de toepassingen OneDrive for Business en SharePoint Online
10:15 – 10:30 uur     Pauze
10:30 – 12:30 uur     ‘Samenwerken, Leren en Controleren’. In dit deel van de sessie ligt de nadruk op de toepassingen Teams, Class Teams, Class Notebook, Skype for Business en Forms
12:30 – 13:15 uur     Pauze
13:15 – 14:15 uur     'Processen, Inzicht en toekomst'. Met nadruk op de toepassingen Flow, PowerApps en PowerBI
14:15 uur    Borrel en napraten

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze sessie vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Elke of Nathalie van onze Servicedesk via servicedesk@slbdiensten.nl of telefonisch via 020-4201396.

5 december!

> Inschrijven 5 december

 
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven