• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Skype for Business

Werknemers besteden gemiddeld 20 jaar van hun leven aan email en vergaderen. En willen dit aanzienlijk terugdringen. Privé communiceren ze met oa Skype, Facebook, Twitter en Dropbox. Welke mogelijkheden zijn er voor bedrijven om hun medewerkers dezelfde mogelijkheden te bieden, geïntegreerd in de IT-omgeving en voldoend aan eisen ogv beveiliging en regelgeving?

Microsoft's missie is om mensen te helpen meer gedaan te krijgen in hun kostbaarste bezit: tijd. Steeds meer organisatie kiezen Skype for Business en Office 365 om hun medewerkers slimmer te laten communiceren en samenwerken. Dit is één van de redenen voor Gartner om Microsoft als de leider te positioneren in het jongste UC Magic Quadrant rapport van 4 augustus 2014.

Samen met marktleidende partijen willen we u inspireren en helpen:

  • Hoe kunt u slimmer communiceren en samenwerken?
  • Wat is de Microsoft visie op dit gebied?
  • Wat zijn mogelijkheden (demo), zoals telefonie, videoconferencing, Skype-integratie, mobiele devices, en hoe werkt dit samen met Office, CRM, iPads, etc
  • Hoe kom je van visie tot realisatie?
  • En hoe neem je eindgebruikers hierin mee?

Praktisch:

Doelgroep: IT-besluitvormer en IT-manager.
Datum: 15 september 2015
Tijd: Van 09:00 tot 12:30
Locatie: Evert Van de Beekstraat 354
1118CZ Schiphol Centrum
Kosten: Gratis

Deze sessie zal gegeven worden in samenwerking met een van onze partners.

LET OP! Deze sessie is bedoelt voor grote organisaties met minimaal 250 werkplekken. Deze sessies zijn niet geschikt voor partners. Voor partner evenementen en trainingen kunt u terecht op www.microsoft.nl/partner-event. Voor organisaties met minder dan 250 werkplekken kunt u terecht op www.microsoft.nl/evenementen

Inschrijven
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven