• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Workspace as a Service Experience

Ervaar wat Workspace as a Service (WaaS) voor Onderwijsinstellingen betekent

De behoefte aan flexibiliteit verandert de traditionele werkplek in een Workspace: een digitale werkomgeving die zich vormt naar de gebruiker.
Wij nodigen u van harte uit voor Sogeti’s Workspace as a Service Experience op donderdag 18 juni 2015.

Microsoft Nederland en Sogeti Nederland organiseren een sessie voor een selecte groep Universiteiten, HBO’s en ROC’s. Binnen het onderwijs is Bring Your Own Device een belangrijk thema. Werkplekken moeten eenvoudig beschikbaar zijn op verschillende devices en gebruikers in staat stellen om overal en altijd hun applicaties te gebruiken. Tijdens deze sessie presenteren en demonstreren wij Sogeti’s Workspace as a Service. Een nieuw werkplekoplossing van Sogeti die onderwijsinstellingen in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden. Flexibel, kostenefficiënt en aangepast aan persoonlijke wensen van uw medewerkers en studenten.

In een halve dag ervaart u welke oplossing Sogeti’s Workspace as a Service (WaaS) biedt en kunt u samen met vakgenoten van gedachten wisselen. In alle gevallen een inspirerende ochtend!

Praktisch:

Datum: donderdag 18 juni 2015

Tijd: Van 09:00 tot 13:30

Locatie:
Hoofdkantoor Sogeti Vianen
Lange dreef 17
4131NJ Vianen

Kosten: Gratis

Lees hier meer over het programma...

Inschrijven
Sogeti

Partner: Sogeti

Branche:ICT-dienstverleningWebsite:https://www.sogeti.nlProfiel:

Sogeti is een toonaangevende IT-dienstverlener op het gebied van technologie en engineering services. Het bedrijf biedt oplossingen die digitale transformatie mogelijk maken.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven