• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Seminar: Productief in de Microsoft Cloud

22 juni 2016, 13.00 - 17.30 uur

U maakt reeds gebruik van de Cloud via bijvoorbeeld Office 365 en u wil de volgende stap zetten. Maar hoe weet u of u optimaal gebruik maakt van de technologie om zo efficiënt mogelijk te werken? Tijdens dit seminar gaan we in op de vele mogelijkheden die de (Microsoft) Cloud biedt, zoals veilig mobiel werken, applicaties naar de cloud verplaatsen of de flexibiliteit van de Cloud toevoegen aan uw organisatie.

Tijdens dit seminar laten we u zien hoe uw organisatie optimaal kan profiteren van de vele mogelijkheden die Office 365 en Microsoft Azure bieden. Aan de hand van praktijk-voorbeelden worden toepassingsmogelijkheden doorlopen die gericht zijn op productief zijn onderweg, online samenwerken en externe toegang tot bedrijfsinformatie.

Cloud Seminar

Wanneer: woensdag 22 juni 2016
Locatie: Kantoor Delta-N, Laan van Waalhaven 450 Den Haag (route)
Doelgroep: bedrijven
Kosten: gratis
Deelnemen: aanmelden

Programma onderwijsseminar

​ ​Programma Cloud Seminar
​13:00 - 13:30​Ontvangst
​13:30 - 14:00

​Microsoft Cloud

Tijdens de opening geven we een kort overzicht van de Microsoft Cloud en de belangrijkste ontwikkelingen. We benoemen de uitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben en geven onze visie op de oplossingen die moderne technologie hiervoor de bieden heeft.

​14:00 - 15:00

​Voeg de voordelen van de Cloud toe aan uw organisatie

Microsoft Azure is een breed inzetbaar Cloud platform, waarvan de mogelijkheden dagelijks groter worden. Tijdens deze sessie gaan we in op de mogelijkheden die Azure biedt.
We behandelen o.a. de volgende onderdelen: Security, Backup, applicaties naar de cloud verplaatsen, Single Sign-On en hybride cloud.

​15:00 - 15:15

​​Pauze

​15:15 - 16:00

​Grip op mobiel werken

Uw medewerkers in staat stellen op hun favoriete device te werken en overal toegang te hebben tot bedrijfsinformatie biedt grote voordelen. Het brengt echter ook uitdagingen met zich mee. Hoe biedt u gebruikers de juiste ervaring, beheert u alle devices en houdt u uw bedrijfsgegevens veilig? Met de Enterprise Mobility Suite (EMS) biedt Microsoft een oplossing voor het beheer van mobiele apparaten en toepassingen vanuit de cloud en Identiteits- en toegangsbeheer. We geven een overview van de mogelijkheden en voordelen van deze beheersuite.

​16:00 - 16:45

​Meer met Office 365

Hoe kunt u Office 365 gebruiken om meer te doen in minder tijd? We geven handige tips en laten u enkele interessante mogelijkheden zien die u wellicht nog niet kent. Daarnaast geven we een overzicht van de allernieuwste features. Krachtige mogelijkheden zoals Power BI, Groepen en Planner komen zeker aan bod.

​16:45 - 17:00

​Aan de slag

Tijdens dit laatste deel van het seminar kijken we terug op de verschillende sessies en is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast geven we u een aantal concrete handvatten waarmee u direct aan de slag kunt. 

​17:00 - 17:30

​Borrel 

Gelegenheid om nog even na te praten en van gedachten te wisselen met onze specialisten en de andere deelnemers.

 

Inschrijven
Delta-N

Partner: Delta-N

Branche:IT-oplossingenWebsite:https://www.delta-n.nl/Profiel:

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven