• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Seminar: Onderwijs en Innovatie

18 januari 2017, 13.00 - 16.30 uur

Op 18 januari 2017 organiseren we weer een seminar voor onderwijsinstellingen die vorm willen geven aan het onderwijs van de toekomst. We gaan in op de mogelijkheden die moderne technologie, zoals Office 365 en de HoloLens, het onderwijs biedt. Tijdens dit seminar tonen we daarnaast de integratie van Office 365 met een Learning Management System (Moodle). Ook zullen we ingaan op de voordelen van de Enterprise Mobility Suite(EMS) voor onderwijsorganisaties.

Seminar Onderwijs en Innovatie

Office 365 biedt onderwijsinstellingen het platform om het onderwijs van morgen vorm te geven. De meeste instellingen zijn echter niet bekend met alle mogelijkheden, laat staan dat ze ten volle benut worden. Daarbij komen er in hoog tempo nieuwe mogelijkheden bij. Vaak zelfs zonder extra kosten. Zoals de integratie met Yammer, Office Delve, OneNote Class Notebook, Office Mix en Microsoft Classroom om samen te werken. Tijdens dit seminar tonen we u hoe u de technologische mogelijkheden benut. Aan de hand van praktijkvoorbeelden doorlopen we een aantal onderwijsspecifieke scenario’s.

Programma onderwijsseminar

​ ​Programma Seminar Innovatie in het Onderwijs
​13:15 - 13:30 ​Ontvangst
​13:30 - 13:45

​De toekomst van het onderwijs

Tijdens deze sessie delen we de visie van Microsoft op het onderwijs van de toekomst. Tijdens deze sessie gaan we in op de ontwikkelingen en trends op het gebied van technologie en educatie.


​13:45 - 14:30

Modern onderwijs met Office 365

Office 365 van Microsoft biedt uitgebreide mogelijkheden om invulling te geven aan de uitdagingen waar onderwijsorganisaties dagelijks mee geconfronteerd worden, zoals kostenbesparing, het verlagen van beheerlasten, efficiënt samenwerken en BYOD. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden toepassingsmogelijkheden doorlopen die specifiek zijn gericht op het onderwijs, zoals een leerlingportaal, narrowcasting, opdrachtenmodules, huiswerkmodules en een leerling beoordelingssysteem. Ook wordt er kort ingegaan op Office 365 in combinatie met Windows 10 en interessante mogelijkheden zoals OneNote for Class, Groups (Classroom) en Delve.

​14:30 - 14:45

​BYOD uitdagingen te lijf

Bring Your Own Device brengt qua beheer de nodige uitdagingen met zich mee. Denk hierbij aan beveiliging en Single Sign-On. Met de Enterprise Mobility Suite (EMS) biedt Microsoft een uitgebreide Cloud oplossing om deze uitdagingen aan te pakken. Na een korte uitleg van EMS gaan we in op de voordelen en mogelijkheden voor het onderwijs.
​14:45- 15:00 ​Pauze

15:00 - 15:20

​Integratie Moodle LMS en Office 365

Moodle is een Open source 'learning Management Systeem' waarmee docenten en opleiders online leeractiviteiten kunnen creëren. Tijdens deze sessie wordt een demo gegeven van de integratie tussen Office 365 en Moodle. Hierin wordt o.a. de integratie met Groups, Identity Management en OneDrive getoond.

​15:20 - 15:35

​Aan de slag met Office 365 en EMS

Welke stappen moet je zetten als je met Office 365 aan de slag wilt. Hoe zorgt u voor een vlekkeloze migratie naar Office 365 en hoe past u het in binnen de schoolomgeving? En als u al gebruik maakt van Office 365, welke stappen kunt u ondernemen om het maximale uit Office 365 te halen?

​15:35 - 16:15

​De Microsoft HoloLens

Wat is de HoloLens precies en welke mogelijkheden biedt dit innovatieve device het onderwijs. Uiteraard geven we ook een spectaculaire demonstratie. En wellicht is er gelegenheid de HoloLens ook zelf even op te zetten...

​16:15 - .... ​Borrel en gelegenheid om van gedachten te wisselen met Delta-N over Office 365 en uw eigen situatie.

Seminar Onderwijs en Innovatie

Wanneer: woensdag 18 januari 2017, 13.00 - 16.30 uur
Locatie: Kantoor Delta-N, Laan van Waalhaven 450, Den Haag (route)
Doelgroep: Organisaties binnen het onderwijs
Kosten: gratis
Deelnemen: aanmelden

Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening voor het onderwijs op www.delta-n.nl/onderwijs. Hebt u vragen over Office 365 of over dit seminar? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 - 487 52 00.

Inschrijven
Delta-N

Partner: Delta-N

Branche:IT-oplossingenWebsite:https://www.delta-n.nl/Profiel:

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven