• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Seminar Microsoft IT Academy

Dinsdag 18 november 2014

Specifiek voor HBO

Bij de Microsoft IT Academy kunnen studenten en docenten hun vaardigheden met Office-producten als Word en Excel vergroten. En een erkend certificaat behalen. In het seminar op 18 november hoort u alles over deze cursussen en de certificering. Dit seminar richt zich op het hbo en wordt georganiseerd door SURFmarket en Microsoft.

Goede ICT-vaardigheden belangrijk

Goede ICT-vaardigheden worden steeds belangrijker voor studenten en docenten. Werkgevers hechten daar veel waarde aan. Ook certificering is daarom van belang. Via de Microsoft IT Academy kunnen studenten en docenten hun kennis van o.a. Word, Excel en PowerPoint vergroten en een Microsoft Office Specialist-certificaat behalen.

Microsoft IT Academy-cursussen centraal

In het seminar op 18 november hoort u alles over de Microsoft IT Academy-cursussen. Aan de orde komen: de beschikbare leermiddelen, de voorbereidingen en de certificeringen. Er is ook ruimte voor discussie.

Voor wie?

Deze sessie is exclusief voor het hbo en is interessant voor bestuurders, Office- en ICT-docenten, softwarecontactpersonen van SURFmarket en andere medewerkers die geïnteresseerd zijn in MOS-certificering, e-learning en de IT Academy.

Wat komt aan de orde:

  • Demo en introductie over Microsoft Office Specialist (MOS)
  • Uitleg certificeringsprogramma van Microsoft
  • Demo en introductie over e-learning & Microsoft IT Academy
  • Een instelling vertelt vanuit de praktijk

Praktisch

Locatie: Kantoor Microsoft, Schiphol
Datum: Dinsdag 18 november
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Kosten: Gratis
Doelgroep: Deze sessie is exclusief voor het hbo en is interessant voor bestuurders, Office- en ICT-docenten, softwarecontactpersonen van SURFmarket en andere medewerkers die geïnteresseerd zijn in MOS-certificering, e-learning en de IT Academy.

Inschrijven
SURFmarket

Partner: SURFmarket

Website:http://www.surfmarket.nlProfiel:

Voordelige, legale software tegen gunstige voorwaarden voor het hele hoger onderwijs en onderzoek, hoe zou dat zijn? Vanuit die gedachte is SURFmarket in 1991 opgericht als ICT-marktplaats. Door het onderwijs zelf, om namens de bij SURF aangesloten instellingen te onderhandelen met ICT-aanbieders. Doordat wij ICT op grote schaal kunnen inkopen zijn wij een interessante partner voor onderwijsinstellingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven