• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ontbijtsessie Microsoft Teams

9 november 2017 - 08.30 – 10.30 uur - Inclusief ontbijt

Microsoft Teams is de samenwerkingstool binnen Office 365 die steeds meer terrein wint. Nodig eenvoudig je collega of team uit voor Teams. Start een interactieve pagina waar je direct communiceert en iedereen op de hoogte houdt van vergaderingen en de laatste documenten. In teams zit een chatfunctie, maar ook een spraak- en videofunctie waarmee je eenvoudig live vergaderingen mee faciliteert. Alle tools van Office 365 komen hier samen, er is een ingebouwde toegang tot bijvoorbeeld SharePoint en OneNote.

In de ontbijtsessie leer je hoe je kunt werken en leren met Microsoft Teams. De sessie is geschikt voor mensen die in het Onderwijs, MKB en Food werkzaam zijn. Er worden diverse toepasbare scenario’s besproken voor jouw werkveld. Haal alles uit deze handige tool voor jouw organisatie!

Locatie: SPEYK
Fokkerstraat 36
3905 KV Veenendaal
Datum: 9 november 2017
Tijd: 08.30 – 10.30 uur
Toegang: gratis

Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven