• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ontbijtsessie: Microsoft EMS

23 maart 2017, 08.30 uur

Microsoft EMS (Enterprise Mobility Suite) geeft je controle over je (mobiele) apparaten. Welke security mogelijkheden zijn er? Hoe zet ik EMS in ten behoeve van beheer? Met EMS heb je meer controle over jouw data. Laat je medewerkers met hun favoriete apps en apparaten werken, maar houd je data veilig met Enterprise Mobility-oplossingen van Microsoft. Samen met een consultant van SPEYK laten we jou tijdens deze ontbijtsessie de mogelijkheden zien van EMS.

Ontbijtsessies zijn van 08.30 tot 10.30 op het kantoor van SPEYK inclusief ontbijt. Tijdens deze sessies spreken onze eigen experts over de nieuwste mogelijkheden en technieken in de ICT.

Locatie: SPEYK
Fokkerstraat 36
3905 KV Veenendaal
Datum: 23 maart 2017
Tijd: 08.30 – 10.30 uur
Toegang: gratis


Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven