• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ontbijtsessie: Microsoft Azure

9 februari 2017, 08.30 uur

Welke mogelijkheden geeft Microsoft Azure jouw organisatie? Hoe kun je Azure slim inzetten voor jouw ICT omgeving en wat kost Azure? We behandelen dat deze ochtend in de breedste zin van het woord en laten diverse scenario’s voorbij komen. Samen met een technisch business consultant van SPEYK laten we jou tijdens deze ontbijtsessie de mogelijkheden zien van Microsoft Azure.

Ontbijtsessies zijn van 08.30 tot 10.30 op het kantoor van SPEYK inclusief ontbijt. Tijdens deze sessies spreken onze eigen experts over de nieuwste mogelijkheden en technieken in de ICT.

Locatie: SPEYK
Fokkerstraat 36
3905 KV Veenendaal
Datum: 9 februari 2017
Tijd: 08.30 – 10.30 uur
Toegang: gratis


Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven