• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ontbijtsessie: Inzet van Powerapps en Flow

19 januari 2017, 08.30 uur

Office 365: inzet van PowerApps en Flow

Met PowerApps kun je zelf eenvoudig apps bouwen zonder code te schrijven en integreren binnen je Office 365 omgeving. Flow wordt ingezet voor werkstromen binnen je organisatie. Hoe kun je PowerApps en Flow binnen Office 365 inzetten binnen je organisatie? Samen met de SPEYK cloud consultant ga jij de functionele mogelijkheden verkennen van deze 2 krachtige tools die nu al beschikbaar zijn binnen jouw Office 365 omgeving.

Ontbijtsessies zijn van 08.30 tot 10.30 op het kantoor van SPEYK inclusief ontbijt. Tijdens deze sessies spreken onze eigen experts over de nieuwste mogelijkheden en technieken in de ICT.

Locatie: SPEYK
Fokkerstraat 36
3905 KV Veenendaal
Datum: 19 januari 2017
Tijd: 08.30 – 10.30 uur
Toegang: gratis


Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven