• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

OneNote voor experts

Specifiek voor

Hoe werkt OneNote als digibord-software? In deze Expert-training ligt de nadruk op de mogelijkheden om notitieblokken te delen via e-mail, schoolnetwerk of internet en er samen in te werken met een groep leerlingen.

Wat moet u daarvoor regelen en hoe gaat u om met versiebeheer? Is OneNote geschikt voor gebruik bij portfolio’s van leerlingen en voor het samenwerken van leerlingen bij projecten? Er worden (les)voorbeelden getoond die direct praktisch inzetbaar zijn.

Data & informatie

Datum
Woensdag 24 september

Tijd
13:30 uur tot 17:00 uur

Doelgroep
OneNote voor experts is interessant voor iedereen in het onderwijs die zelf al een tijdje met OneNote werkt, maar het nog niet in de klas inzet. Basiskennis van OneNote, een schoolnetwerk en OneDrive (voorheen SkyDrive) is vereist.

Locatie
De training wordt gegeven in de ruimtes van TAC TIX, Zwarte Woud 2 te Utrecht. Deze locatie is voorzien van gratis parkeerplaatsen en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Lunetten op 4 minuten loopafstand).

Kosten
De kosten voor de training OneNote voor experts zijn € 250,- per persoon (excl. BTW.).

Vragen

Heeft u een vraag, bel 030-2856 870 of mail naar info@apsitdiensten. Bent u werkzaam in het VO/MBO, bel 020-4201396 of mail naar servicedesk@slbdiensten.nl.

Inschrijven voor het PO:

Inschrijven

Voortgezet Onderwijs / MBO:

Inschrijven
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven