• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

OneNote in uw regio

20 september, 11 oktober, 6 november of 30 november 2017

Specifiek voor PO

Wilt u kosteloos kennismaken met OneNote? Wij zijn binnenkort bij u in de regio, waar wij u in één dagdeel alle mogelijkheden laten zien die OneNote u kan bieden.

De training ziet er als volgt uit:

Aan de hand van een hand-out met daarin de ‘looproute’ gaat u direct zelf hands-on aan de slag. U krijgt vóór de pauze een beeld van OneNote, hoe dit zich verhoudt met Office 365, wat het precies is en wat u ermee kan. Na de pauze wordt het programma toegespitst op het gebruik van OneNote in de klas. Wat kunnen leerlingen ermee en waarom wordt het steeds vaker gebruikt in de school?

We hebben plaats voor maximaal 16 deelnemers, en daarom is de deelname wel gratis, maar niet vrijblijvend*. Om zoveel mogelijk verschillende scholen gebruik te laten maken van dit unieke aanbod, kunnen er maximaal twee deelnemers per school zich aanmelden.

Praktische informatie

Locaties, data en tijden
Groningen, op 20 september, van 13.30 tot 17.00 uur
Kerkrade, op 11 oktober, van 13.30 tot 17.00 uur
Enschede, op 6 november, van 16.30 tot 20.00 uur
Amsterdam, op 30 november, van 13.30 – 17.00 uur

Kosten

Gratis, inschrijven wel verplicht in verband met zaalruimte en catering. U krijgt een laptop in bruikleen tijdens de training, lesmateriaal mee naar huis en de inwendige mens wordt verzorgd.

Registerleraar

Deze kennismakingstraining is goed voor 4 RU.

* Tot 5 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst kunt u kosteloos annuleren, daarna brengen we €40,- catering- en administratiekosten in rekening.

Bekijk ook de demovideo op de site van APS IT-diensten

Inschrijven
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven