• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Office 365 toepassen in de praktijk

13 (Rotterdam) of 14 juni (Utrecht), 13.00 - 16.30 uur

Samen leren en samenwerken in het onderwijs is aan verandering onderhevig. Juist die verandering van samen leren en werken naar de Cloud staat centraal bij deze gratis informatiesessie over Office 365.

Laat u inspireren door voorbeelden van het gebruik van Office 365 uit de praktijk van:

Besturen

Communicatie en informatie delen zijn naast kennis delen en samenwerken de belangrijkste ingrediënten die besturen en medewerkers met elkaar delen. En of het nu gaat om actueel nieuws voor medewerkers of het delen van documenten die er toe doen, veel besturen gebruiken Office 365 om medewerkers adequaat te informeren. Diverse vormen van samenwerking waaronder leergemeenschappen, werk- en projectgroepen zorgen ervoor dat alle deelnemers over de meest actuele informatie en documentatie beschikken.

Scholen

Het direct toegankelijk hebben van de juiste informatie m.b.t. school organisatorische zaken is voor veel leerkrachten voorwaardelijk om lessen op een goede manier te kunnen voorbereiden en uitvoeren. En of het nu gaat om informatie betreffende de groep of het organiseren van projecten veel leerkrachten ervaren de centralisatie van o.a. documenten die van huis uit toegankelijk zijn in combinatie met de gereedschappen waarmee je documenten maakt als uiterst waardevol.

Klassen

Laagdrempelige functionaliteit die direct inzetbaar en toepasbaar is in de klas maakt leren leuk. En of het nu gaat het vorm geven van boekbesprekingen en spreekbeurten met behulp van Sway, het bijhouden van lesnotities is OneNote of het maken van vragenlijsten voor ouders, het werken in de Cloud biedt daarvoor alle mogelijkheden.

Wilt u deze gratis informatiebijeenkomst bijwonen? Schrijf u dan snel in!

Deze informatiesessie is uitsluitend bedoeld voor onderwijsinstellingen die een Office 365-schoolaccount hebben en willen weten hoe ze de diensten van Office 365 optimaal kunnen inzetten op school of bij het bestuur.

Praktische informatie

Doelgroep

ICT-coördinatoren, Bovenschoolse ICT-coördinatoren en ICT Beleidsmedewerkers die een Office 365 schoolomgeving beheren.

Data

Dinsdag 13 juni - Rotterdam Best Western Plus Airport Hotel
Woensdag 14 juni - Utrecht APS IT-diensten

Programma

13.00 uur – Ontvangst met koffie/thee
13.15 uur – Aanvang en welkom
13.30 uur – Inleiding Office 365 in het onderwijs: ontwikkeling in digitaal werken (Albert Schot- APS IT-diensten)
14.00 uur – Office 365: gebruik op bovenschools/bestuursniveau (Mieke Engelbertink van Stichting GOO geeft praktijkverhalen)
14.30 uur – Office 365: gebruik op schoolniveau (Mieke Engelbertink van Stichting GOO geeft praktijkverhalen)
15.00 uur – Pauze
15.30 uur – Office 365: gebruik op klasniveau (Maurits Knoppert van Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden geeft praktijkverhalen)
16.00 uur – Algemene vragenronde en afsluiting (Albert Schot - APS IT-diensten)
16.30 uur – Borrel

Kosten

Gratis

Inschrijven
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven