• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Microsoft Office Specialist certificeren: Hoe en waarom?

Maandag 8 december 2014

Specifiek voor VO

Bijeenkomst: Biedt uw VO-leerlingen een fixe voorsprong met officiële Word, PowerPoint, Excel en Outlook certificaten

Goede ICT vaardigheden worden steeds belangrijker voor leerlingen en docenten. Hun toekomstige opleiders en werkgevers stellen daaraan steeds strengere eisen. Hun kansen stijgen als die vaardigheden aantoonbaar zijn met een internationaal erkend certificaat.

We bieden u een uitgebreid programma waarmee u op basis van de Microsoft IT Academy uw docenten of leerlingen kunt opleiden en certificeren voor alle Microsoft producten, zoals Microsoft Office (onder andere Word, Excel en PowerPoint).

Op dinsdag 9 december organiseren we samen met Microsoft een kosteloze sessie om u alles te vertellen over de mogelijkheden: de beschikbare leermiddelen, de voorbereidingen en de certificeringen. Er komen ook collega’s van u aan het woord die reeds intensief gebruik maken van alle mogelijkheden en hun leerlingen met succes hebben gecertificeerd.

Certificeren hoe en waarom:

Leerlingen kunnen zich middels een Microsoft Office Specialist certificering in de onderdelen (Word, Excel, PowerPoint) onderscheiden van hun studiegenoten. Met dit internationaal erkende certificaat tonen zij aan gedegen kennis in huis te hebben en verhogen zij hun kans op goede stageplaats en een plek in de arbeidsmarkt. Voor uw medewerkers biedt u een prachtige toevoeging op hun CV.

Wat komt aan de orde:

  • Demo en introductie over Microsoft Office Specialist (MOS), E-learning & Microsoft IT Academy
  • Een Leerling vertelt over haar ervaring met het behalen van het MOS certificaat
  • Collega aan het woord over hoe zij E-learning en de MOS certificering inzetten binnen de school
  • Uiteraard is er ruimte voor een dialoog

Praktisch

Locatie: Kantoor Microsoft te Schiphol, met gratis parkeergelegenheid
Datum: Maandag 08 december
Tijd: 09:30 - 13:00 uur (inclusief lunch en afsluitende rondleiding door het pand van Microsoft, waarbij we u graag vertellen over Het Nieuwe Werken)
Kosten: Gratis
Doelgroep: Deze sessie is exclusief voor het VO-scholen. En interessant voor contactpersonen van SLBdiensten, bestuurders, Office en (ICT)docenten en andere medewerkers die al werken of geïnteresseerd zijn in MOS-certificering, E-learning en de IT Academy.
Let op: Speciaal voor MB0-instellingen hebben we een soortgelijke sessie gepland op vrijdag 12 november 2014.

Inschrijven
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven