• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Tweedaagse Masterclass SharePoint 2013

16 & 17 april 2015 - Utrecht

Office 365 in het onderwijs
Microsoft Office 365 biedt besturen en scholen de unieke mogelijkheid om samenhang aan te brengen tussen samen werken en samen leren. Tijdens de masterclass leert u hoe u Office 365 met behulp van SharePoint 2013 Online efficiënt kunt inrichten als informatie- en communicatieportaal.

Wilt u alles weten over de nieuwste versie van SharePoint en hoe u deze zo doeltreffend mogelijk kunt inrichten voor uw schoolbestuur en haar scholen, schrijft u zich dan in voor de masterclass 'SharePoint 2013'.

Data & informatie

Datum
Donderdag 16 april en vrijdag 17 april 2015
Donderdag 18 juni en vrijdag 19 juni 2015

Tijd
Van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Meenemen
Een eigen tablet/laptop t.b.v. het gebruik van een tweede scherm. Mocht het niet mogelijk zijn een eigen tablet/laptop mee te nemen, laat dit dan weten aan Kim Velo zodat voor een alternatief kan worden gezorgd.

Doelgroep
De masterclass is bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn in het onderwijs (primair onderwijs, voortgezet onderwijs, regionale opleidingen centra en hoger onderwijs) en kennis en vaardigheden willen opdoen bij de implementatie van SharePoint 2013 in het onderwijs. Basiskennis van SharePoint 2013 Online is vereist.

Kosten
De kosten voor de tweedaagse masterclass 'SharePoint 2013' zijn € 1.000,- per persoon.

Schoolbesturen die twee personen afvaardigen naar de masterclass krijgen korting. De tweede persoon betaalt geen € 1.000,-, maar € 800,-.

Schoolbesturen die drie personen afvaardigen naar de masterclass krijgen korting. De derde persoon betaalt geen € 1.000,-, maar € 700,-.

Vragen

Heeft u een vraag en bent u werkzaam in het PO, bel 030-2856 870 of mail naar info@apsitdiensten. Bent u werkzaam in het VO/MBO, bel 020-4201396 of mail naar servicedesk@slbdiensten.nl.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Inschrijven
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven