• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Masterclass SharePoint 2013 voor experts

Donderdag 13 november 2014

Office 365 in het onderwijs
Onderwijsorganisaties maken vaak en veel gebruik van diverse vormen van samenwerking en het delen van kennis en vaardigheden. SharePoint 2013 Online biedt als onderdeel van Office 365 een platform om samenwerking en kennisdeling te faciliteren.

Tijdens de masterclass SharePoint 2013 zijn vaardigheden opgedaan om professioneel de samenwerkingsomgeving voor de onderwijsorganisatie te realiseren en in te richten. De masterclass SharePoint 2013 voor experts brengt vervolgens verdieping aan op de reeds verworven kennis en vaardigheden, met als doel gebruiksgemak en adoptie te verhogen.

Data & informatie

Datum
Donderdag 13 november 2014

Tijd
Van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Doelgroep
Om deel te kunnen nemen aan de masterclass SharePoint 2013 voor experts dient u de tweedaagse masterclass SharePoint 2013 in het onderwijs te hebben voltooid, of vergelijkbare, aantoonbare kennis hebben. De masterclass is gericht op medewerkers in het onderwijs (primair, speciaal, voortgezet, of hoger onderwijs en regionale opleiding centra) die verdieping willen aanbrengen in hun kennis en vaardigheden bij de implementatie en adoptie van SharePoint 2013.

Kosten
De kosten voor de masterclass SharePoint 2013 voor experts zijn € 500,- per persoon (excl. BTW).

Vragen

Heeft u een vraag en bent u werkzaam in het PO, bel 030-2856 870 of mail naar info@apsitdiensten. Bent u werkzaam in het VO/MBO, bel 020-4201396 of mail naar servicedesk@slbdiensten.nl.

Inschrijven voor het PO:

Inschrijven

Voortgezet Onderwijs / MBO:

Inschrijven
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven