• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Maak van Office 365 je startpagina met Synigo Pulse

maandag 9 oktober 2017

Specifiek voor VO,MBO

Synigo Pulse maakt van Office 365 de omgeving zoals we die allemaal zouden willen. Zet je Office 365 omgeving op een eenvoudige manier in als intranet, digitale werkplek, het startpunt van al je werkzaamheden.

Synigo Pulse stelt gebruikers in staat om op een eenvoudige manier veel meer onderdelen van Office 365 te gebruiken dan alleen de mail. Daarnaast is de portal taakgericht, omdat er notificaties uit andere systemen getoond kunnen worden, denk dan bijvoorbeeld aan een koppeling met Magister.

De ervaring van scholen die met Synigo werken is dat het gebruik van de Office 365 omgeving enorm toeneemt, omdat het een stuk eenvoudiger wordt in gebruik.
Kortom, bent u op zoek naar een handige, gebruiksvriendelijke samenwerkingsomgeving voor leerlingen en docenten, waar iedereen met plezier gebruik van maakt? Synigo levert een state-of-the art oplossing: Synigo Pulse; een sociaal intranet en digitale werkplek in Office 365.
Tijdens de bijeenkomst op maandag 9 oktober, laten wij u graag de mogelijkheden zien van Synigo Pulse. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk en zeer interessant voor zowel ICT’ers als Marketing & Communicatie-medewerkers.

Wilt u alvast zien hoe Synigo Pulse wordt ingezet bij Noorderpoort? Bekijk de YouTube.

» Inschrijven

Waar en wanneer?

 • Datum: maandag 9 oktober 2017
 • Tijd: 09:30 – 13:00 uur, inclusief lunch
 • Locatie: kantoor SLBdiensten in Amsterdam
 • Deelname is gratis.

Wat komt er aan bod?

In de bijeenkomst gaan we op het gebruik van SynigoPulse, om docenten, leerlingen en medewerkers meer uit hun werk te laten halen. We laten u concrete voorbeelden zien én gaan in op de adoptie. We geven o.a. 10 tips om ervoor te zorgen dat u uw leerlingen en medewerkers enthousiast krijgt voor gebruik.

Over Synigo Pulse

Synigo Pulse voor Office 365 is een SAAS-oplossing, waarmee u in een handomdraai een sociaal intranet en digitale werkplek neerzet. Er ontstaat zo één centrale werkomgeving, waarbinnen studenten en docenten samenkomen en alles vinden om hun werk en studie goed te kunnen doen. De samenwerking tussen collega’s, leerlingen en docenten wordt hierdoor gestimuleerd. Het portal is taakgericht, omdat er notificaties uit andere systemen getoond kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan roosters, cijfers en meldingen uit Magister en Peoplesoft.

Binnen een instelling is het van groot belang dat studenten en medewerkers succesvol kunnen samenwerken. Het is voor scholen soms een uitdaging om hen hier naar ieders tevredenheid in de faciliteren. Leerlingen en docenten hebben daarom nog wel eens de neiging om op eigen houtje allerlei communicatieplatforms te gaan gebruiken. Om dit tegen te gaan, demonstreert Breinwave een methode om Synigo Pulse op een gebruikersvriendelijke en passende manier binnen de schoolomgeving in te zetten, zodat het platform breed omarmd en met plezier gebruikt.

Meer info over sprekers

 • Robin Slagman en Xavier Geerdink van Synigo geven een demo en presentatie over Synigo Pulse
 • Johan van Wijk, Managing Consultant bij Breinwave en gespecialiseerd in implementatieprojecten bij onderwijsinstellingen vertelt hoe u ervoor kunt zorgen dat Synigo Pulse op uw instelling geadopteerd wordt.

Voor wie?

 • Iedereen die wil leren hoe je meer uit je werk en studie haalt met Synigo Pulse en Office 365
 • Marketing & Communicatiemanagers: leer welke gave mogelijkheden Synigo Pulse biedt voor communicatie naar en tussen leerlingen en docenten
 • ICT-managers: maak kennis met een robuuste, maar gebruiksklare en gebruiksvriendelijke oplossing voor de digitale werkomgeving, zonder technisch beheer
 • Informatiemanagers: Synigo biedt één dashboard met persoonlijke informatie.
Inschrijven
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven