• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Lunch & Learn: Het online leslokaal van de 21ste eeuw

Maandag 29 september

Specifiek voor PO,VO,SO,VSO

De vakantie is weer voorbij. Tijd voor frisse ideeën. Een nieuwe start. Een nieuw schooljaar. Wat zijn jouw ICT plannen?

Noteer je de ochtend van maandag 29 september in je agenda? Een ochtend waar in heldere taal van visie tot praktijk gesproken wordt over “Veilig leren en werken in de cloud”. Op de altijd inspirerende locatie van Microsoft Schiphol. Speciaal voor het onderwijs (VO, VSO/SO en PO). Ontmoet elkaar op deze leerzame ochtend. Deel je kennis.

Leerlingen zijn online georiënteerd. Leraren raken steeds meer besmet met online werken. Dan breekt er een moment aan dat je met je school de bekende cloud gaat overwegen en een keuze maakt. Makkelijk gezegd. Deze sessie geeft inzicht in technologische ontwikkelingen. Kennis zorgt dat jij de goede beslissingen voor jouw school kan maken. Alle informatie omtrent de stap naar de cloud en het optimaal werken in de cloud. De presentatie van dé online werkplek voor leerlingen, docenten en medewerkers. Ervaar. Zie. En vergeet een zeer belangrijk component niet; security. Hoe houd of maak ik mijn school veilig in de open wereld waarin we leven en werken. Internetgebruik. Identity Management. Device management. Ontmoet gelijkgestemden, leer van elkaar en deel kennis.

Extra informatie

Locatie: Microsoft, Schiphol
Datum: Maandag 29 september
Doelgroep: Onderwijs; ICT Coordinatoren, bestuur, rectoren. Iedereen die zich bezig houdt met visie en ICT binnen school.

Programma

09.30u - 10.00u | Ontvangst met koffie en thee
10.00u - 10.45u | Visie op werken en leren in de cloud (Office 365 en Azure) - Microsoft
10.45u - 11.15u | Je complete online leer en werkplek. Zien is geloven (DigiPlein365) - SPEYK
11.15u - 11.30u | Pauze
11.30u - 12.15u | Visie op veilig leren en werken in de cloud (Security, BYOD) - Barracuda Networks
12.15u - 13.00u | Rondleiding & lunch bij Microsoft

Wij zien je graag op maandag 29 september bij Microsoft te Schiphol

Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven