• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Like to Share on tour

9, 10, 11, 12 en 13 oktober

Alles over ICT en Onderwijs bij u in de buurt!

Like to Share ON TOUR is een beurs over de impact van technologie op onderwijs en het vervolg op de succesvolle reeks ‘Leren met Tablets’. Vorig jaar bezochten meer dan 500 onderwijsprofessionals de bijeenkomsten.

De TOUR bestaat uit 5 kleinschalige regiobijeenkomsten in één week, waarop u de belangrijkste aanbieders op het gebied van ICT voor het onderwijs ontmoet. Als deelnemer krijgt u een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van uw school. Alle urgente thema’s komen aan bod:

  • Leren met Tablets
  • Digitaal & Adaptief Lesmateriaal
  • Leren & Werken in de Cloud
  • ICT in Bedrijfsvoering
  • Code & Computational Thinking

De dag is ingedeeld in blokken van 20 minuten. Na ieder blok is er 10 minuten pauze. Het is een prettige cadans, waarin u enkele persoonlijke afspraken heeft met voor u relevante aanbieders. Daarnaast volgt u workshops en presentaties, en bezoekt u de beursvloer.

Meer informatie...

Op 10, 11 en 13 oktober staat SPEYK op de Like to Share ON TOUR beurs in Utrecht, Eindhoven en Drachten. Like to Share ON TOUR is een beurs over de impact van technologie op onderwijs en het vervolg op de succesvolle reeks ‘Leren met Tablets’. Er is de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken met consultants Erwin Peters en Aran Franssen van SPEYK. Daarnaast kun je de beursvloer bezoeken en workshops en presentaties volgen.

Digiplein365: Alles in één complete leeromgeving
Door de vele digitale middelen waarover men tegenwoordig beschikt, ontbreekt er snel het overzicht. DigiPlein365 voorziet in de behoefte van overzicht, gemak en productiviteit. Een complete dienst om jou met focus en gemak te laten werken en leren. Op Like to Share ON TOUR laat SPEYK een gratis demonstratie zien van DigiPlein365.

Houd jij rekening met de privacy van jouw leerlingen?
SPEYK biedt een breed assortiment aan oplossingen met de ervaring en expertise op het gebied van IT beveiliging. Laat je adviseren over de mogelijkheden om jouw IT beveiliging te optimaliseren.

Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven