• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Kennissessie Lync: het telefonieplatform van deze tijd

Donderdag 5 maart

Op donderdag 5 maart organiseren we samen met SLB diensten (softwarepartner in de onderwijsmarkt voor VO en MBO), een kennissessie over Microsoft Lync. Lync maakt het mogelijk om alle communicatiemiddelen samen te brengen en is daarmee de manier om bedrijfstelefonie, instant messaging, internet, audio- en videoconferencing binnen en buiten de instelling te gebruiken en op een slimme en efficiënte manier te communiceren en samen te werken. Het Microsoft Lync-platform is niet alleen interessant indien nieuwe communicatiemogelijkheden gewenst zijn, het is ook een geschikte vervanger voor traditionele telefooncentrales waarbij aanzienlijke kostenbesparingen op zowel exploitatie- als belkosten te behalen zijn in vergelijking met traditionele telefonieoplossingen.

Tijdens deze kennissessie vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van Lync als vervanger van uw huidige telefooncentrale en de integratie met ‘het nieuwe werken’. Vanuit de praktijk vertelt een ROC-instelling in samenwerking met Winvision over welke voordelen deze oplossing biedt, hoeveel kosten er bespaard kunnen worden en welke stappen doorlopen moeten worden om een dergelijke oplossing succesvol te implementeren.

Programma

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Welkom door SLBdiensten
  • Lync als telefonieplatform door Winvision
  • Klantcase ROC-instelling
  • Presentatie SLBdiensten
  • Gelegenheid voor vragen
  • Afsluiting en lunch

Waar en wanneer

Datum: donderdag 5 maart
Tijd: 09.30 - 13.00
Locatie: Kantoor Microsoft te Schiphol
Kosten: deelname is gratis

Inschrijven

Bent u geinteresseerd? U kunt zich hieronder aanmelden voor deze gratis kennissessie. We zien u graag op 5 maart!

Inschrijven
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven