• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Kennissessie - CIE voor het onderwijs

11 oktober 2016, 9.00 - 12.30 uur

Customer Immersion Experience bij Microsoft Schiphol samen met SPEYK. Dinsdagochtend 11 oktober van 09.00 – 12.30 inclusief lunch.

Wat is een CIE?

Tijdens een Customer Immersion Experience (CIE) ervaar je de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Deze oplossingen helpen jou en leerlingen, docenten en OOP meer te kunnen doen in minder tijd. Ze ondersteunen diverse scenario’s zoals interactief lesgeven, slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen) werken aan documenten. Tijdens de sessie ervaar je hoe technologie leidt tot betere samenwerking en een verhoogde productiviteit. Met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, OneNote Class Notebook en Business Intelligence worden deze scenario’s tot leven gebracht. Er zijn geen uitgebreide demonstraties, maar je zit juist zelf aan de knoppen van de nieuwste devices.

Voor wie is de CIE bestemd?

Deze CIE sessie is bedoeld voor het onderwijs. Iedere CIE biedt ruimte aan maximaal 2 personen uit je organisatie. Door IT- en bestuur bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar jij als organisatie op in kan inspelen. Er kunnen tot maximaal 9 personen aan de CIE deelnemen, zodat je ervaringen kunt uitwisselen binnen een kleine setting. Na afloop van deze inspirerende workshop weet je welke scenario’s je behoefte zou kunnen invullen en welke Microsoft-oplossingen hierbij passen. Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Waarom deze sessie?

Het onderwijs zit een in digitale transformatie. Ook jouw school staat vast voor de uitdaging om zich snel aan te passen en een aantrekkelijke school te blijven voor de nieuwe generatie. Onze dynamische wereld digitaliseert in een rap tempo, waarbij technologie een belangrijke driver is. Om je te laten ervaren hoe dit in de praktijk kan werken nodigen wij je uit voor een speciale sessie, waar je inzicht krijgt in technologische oplossingen die je organisatie verder kunnen helpen.

Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven