• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Innovative Educators Netwerk bijeenkomst

Innovative Educators Netwerk bijeenkomst

Graag nodigt Microsoft Nederland je uit voor de Innovative Educators Netwerk bijeenkomst op woensdag 24 juni. Samen met jou willen we ingaan op de vraag ‘Welke kennis en vaardigheden moeten leerlingen beheersen om optimaal in onze toekomstige samenleving te participeren’? Leerkrachten zijn dé sleutel om het onderwijs in de 21e eeuw vorm te geven. Innovatie in het Nederlandse onderwijs bereik je vooral door er samen aan te werken, ervaringen en kennis te delen en innovatieve ideeën te ontwikkelen. Maar vooral ook door te DOEN!

Op de Innovative Educators Netwerk bijeenkomst willen we jou daarom inspireren door met nieuwe technologieën te werken, te leren programmeren en samen te werken aan een innovatief en toekomstbestendig lesvoorbeeld.

Wij organiseren deze Innovative Educators Netwerk bijeenkomst speciaal vóór de zomer, zodat we elkaar kunnen inspireren en je met deze innovatieve ideeën aan de slag kunt in het nieuwe schooljaar.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Inspiratie: vernieuwende technologie als inspiratie voor het onderwijs- welke?
  • Carrousel: Tips voor jouw professionele ontwikkeling, Leren programmeren, voorbeelden uit de praktijk met Surface, Office365 (OneNote Classbook Creator, Office Mix)
  • Samenwerkingsopdracht: direct aan de slag met technologie – maak samen een praktisch en innovatief lesvoorbeeld voor vaardigheden van de toekomst
  • Diner

Uiteraard verwelkomen we graag ook nieuwe leerkrachten, dus stuur deze uitnodiging door naar je collega leraar/docent en kom samen naar deze Innovative Educator bijeenkomst.

De sessie start om 15.30 en we sluiten af met een diner, einde programma rond 21.00.

Inschrijven
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven