• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Informatiesessie: Privacy goed geregeld!

25 januari of 9 februari

Specifiek voor PO

ICT heeft een hoop te bieden voor het onderwijs: het maakt meer maatwerk voor leerlingen mogelijk, het geeft beter zicht op leerprestaties, het biedt variatie en opent een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Scholen gebruiken steeds meer software, diensten en leermiddelen uit de cloud. De Wet Bescherming Persoonsgegevens maakt u verantwoordelijk en aansprakelijk voor de veiligheid van alle leerling- en leerkrachtgegevens. Dit brengt tal van vragen en verantwoordelijkheden voor de school en haar bestuurders met zich mee. Hoe houd ik mijn ICT omgeving veilig? Hoe zorg ik dat de digitale leermiddelen altijd beschikbaar zijn? Hoe kan ik mijn personeel opleiden om met deze nieuwe mogelijkheden om te gaan?

En ook steeds meer komt de vraag: hoe zorg ik dat wij als school zorgvuldig omgaan met de gegevens van leerlingen die in deze systemen worden verzameld, hoe borg ik hun privacy? Hoe organiseer ik dat? Welke wetgeving is van toepassing en hoe zorg ik dat wij hier als school aan voldoen?

Om u goed op weg te helpen organiseert TAC TIX de workshop 'Privacy goed geregeld!'. Schrijf u nu in via het inschrijfformulier rechts op deze pagina.

Data en locaties

U kunt kiezen uit twee locaties in Nederland op de volgende data:

  • Maandag 25 januari in Amsterdam
  • Dinsdag 9 februari in Utrecht

Tijd:9.30 uur tot 16.00 uur
Doelgroep: Schooldirecteuren, bovenschoolse ICT-coördinatoren die het thema privacy en informatiebeleid in hun takenpakket hebben.
Kosten: € 450,- (excl. BTW)
Locaties:

Utrecht
APS IT-diensten
Zwarte Woud 2

Amsterdam
SLB-diensten
Vierwindenstraat 149

Inschrijven
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven