• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ICT Onderwijs Experience

21 september 2017, 09.30 – 12.00 uur

Eén ochtend met Microsoft en SPEYK en ga boordevol nieuwe inzichten naar school.

Datum

Donderdag 21 september

Tijd

08.30u – 12.00u

Locatie

SPEYK onderwijs – Fokkerstraat 36 – Veenendaal

Wat kan je verwachting?

08.30 – 08.45 Welkom door SPEYK. “Jouw onderwijsambities waarmaken door de inzet van slimme ICT” door Aran Franssen bij SPEYK.

08.45 – 09.30 Inspiratie sessie: Ervaringsdeskundige over de inzet van ICT in het onderwijs. Ervaringsdeskundige met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs en met ICT deelt kennis met jou. Ervaringen en tips om op een efficiënte manier om te gaan met ICT en oog te houden voor de mensen, die ermee werken.

09.30 – 10.15 Kennis sessie: Mobiele devices: Hoe ga je hier op een veilige manier mee om? Dirk Wagensveld, Technisch Onderwijs Consultant bij SPEYK. Intune for Education. Bepalen van groep, applicaties en beleid inclusief voorbeelden uit de praktijk. En vervolgens staat het; hoe ga je verder te werk? Dirk ondersteunt zijn verhaal met een demo.

10.15 – 10.45 Beleef sessie: Ervaar de devices. Onderwijsklant van SPEYK deelt ervaringen uit de praktijk met de Surface Book en de Surface Pro 4.

10.45 – 11.30 Beleef sessie: Productiever zijn door overzicht en werken met handige tools. Jeroen van Ree, Consultant bij SPEYK. Een overview van jouw schooldag en alle processen die je bewust of onbewust tegenkomt. Zien is geloven. Wij laten jou zien hou je door slimme ICT hier beter mee om kunt gaan. Kijk met Jeroen mee en beleef de handige tools van Office 365.

11.30 – 12.00 Genieten: Afsluiting met een heerlijke lunch in het Koffiehuys van SPEYK. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Na een ochtend voor inspiratie, kennis en beleven bieden we je de mogelijkheid na te praten onder het genot van een heerlijke lunch.

Kosten

Geen, wij investeren graag in waardevolle kennis binnen het onderwijs en zetten ons zodoende in om een bijdrage te leveren in het optimaliseren van onderwijsprocessen zodat jij prettiger je werk kunt doen.

Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven