• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Infosessie & Webinar: Microsoft Azure

Donderdag 15 oktober 2015

Specifiek voor VO,MBO

We krijgen steeds vaker vragen over Microsoft Azure, zowel van scholen die reeds van plan zijn ermee aan de slag te gaan als van onderwijsinstellingen die van Azure gehoord hebben en er graag meer over willen weten. Daarom organiseren we in oktober een gratis webinar en informatiesessie over Azure.

Wat kunt u verwachten?

Het webinar behandelt globaal de mogelijkheden van Azure voor het onderwijs. Tijdens de sessie wordt er dieper op de materie ingegaan.

U krijgt algemene uitleg over Azure. We zullen ook specifieke use cases bespreken en antwoord geven op vragen als ‘hoe nu verder?’, ‘hoe kan ik starten?’ en ‘wat moet ik daarvoor doen?’.

Na het volgen van het webinar of het bijwonen van de sessie bent u helemaal bijgepraat over het gebruik van Azure binnen uw onderwijsinstelling.

Voor wie?

ICT-ers of andere geïnteresseerden binnen het voorgezet onderwijs en MBO die aan de slag willen met Azure, of er meer over willen weten.

Waar en wanneer?

  • Datum: donderdag 15 oktober 2015
  • Tijd: 09.30 - 13.00 uur, inclusief lunch
  • Locatie: kantoor SLBdiensten te Amsterdam
  • Kosten: gratis.
Inschrijven
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven