• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Visualiseer wiskunde met Microsoft Mathematics 4.0.

Student interest will multiply with Microsoft Mathematics 4.0.

Veel leraren proberen de testscores  op gestandaardiseerde wiskunde en andere wetenschapstesten te verbeteren. Veel studenten worstelen echter met wiskunde. Met Microsoft Mathematics kunnen leraren studenten voorzien van de middelen die zij nodig hebben om wiskunde onder de knie te krijgen. Wanneer dit gebeurt kan de betrokkenheid en het begrip van studenten enorm verbeteren.

Microsoft Mathematics is een gratis, krachtig algebrasysteem met een vriendelijke gebruikersinterface. Het werkt parallel naast uw lesstof om studenten betrokken te krijgen met wiskunde en wetenschap. Algebra en geometriestudenten zullen voordeel hebben van het snel en duidelijk oplossen van vergelijkingen.

De gevorderde student kan hulp krijgen in onderwerpen als rekenen, trigonometrie, natuurkunde en scheikunde. Het gebruik van dit systeem heeft vele voordelen zoals:

  • Het gebruik is eenvoudig en het is gratis te downloaden
  • Vergelijkingen kunnen stap-voor-stap worden opgelost
  • Complexe wiskundige problemen kunnen eenvoudig worden gevisualiseerd.

Download de whitepaper
Wilt u ook uw studenten helpen wiskunde en andere wetenschappen beter en sneller te begrijpen en ze betrokken houden bij deze materie? Download dan de whitepaper ‘Your students interest will multiply with Microsoft Mathematics 4.0’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven