• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Verbeter onderwijs aan de hand van keuze

Elke onderwijsinstellingen heeft unieke doelen, standaarden, regels, budgetten, veiligheidsoverwegingen en legacy-technologieën.  Er bestaat geen enkele aanpak die alle technologische uitdagingen tegelijk kan aan gaan en er bestaat geen one-size-fits-all oplossing.

De beweging naar Cloud Computing

De beweging naar cloud computing – technologieen die het voor organisaties mogelijk maken om internet-based informatie, applicaties en diensten te benaderen – brengt meer keuze, flexibiliteit en mogelijkheden voor onderwijs IT-afdelingen. Cloud Computing vult traditionele IT-modellen aan waarin software en data gehost worden op desktopcomputers en servers.


Deze evolutie geeft onderwijsinstellingen de mogelijkheid om de balans te vinden in de behoefte naar het leveren van kosteneffectieve diensten aan studenten, leraren, faculteiten en medewerkers . Hierbij horen ook belangrijke overwegingen als data security, authenticatie en systeemmanagement.

Waarom Cloud Computing?

Cloud computing maakt het mogelijk voor organisaties om krachtige software en computing middelen te benaderen waar en wanneer zij deze nodig hebben. Het geeft systeem managers meer flexibiliteit om de schaal en kosten te beheren op manieren die onzichtbaar zijn voor de eindgebruiker. Daarnaast zorgt Cloud Computing voor:

  • Vergrote flexibiliteit
  • Lagere kosten
  • Gereduceerde ecologische voetafdruk
  • Vereenvoudigd IT-beheer

Downloaden
Wilt u meer weten over de voordelen van keuze aan de hand van cloud computing? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Empowering Education through Choice’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven