• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Veilige ICT in een moderne leeromgeving

De keuze voor een stabiele en veilige ICT oplossing

Het Mondial College – een scholengemeenschap in Nijmegen-West – is een moderne school en probeert vooruit te kijken. Er wordt gewerkt met iPads, computers en digiborden om het leren leuk, interactief en gemakkelijker te maken. Zo worden de leerlingen ook klaargestoomd voor de toekomst.

Door in te spelen op specifieke leerbehoeften wordt het maximale uit een leerling gehaald. Daarnaast is het belangrijk dat het onderwijs aansluit op maatschappelijke ontwikkelingen. Het onderwijs moet leerlingen leren te kunnen functioneren in de 21e eeuw. Hierbij gaat het om onder meer:

  • Kritisch denken
  • Creativiteit
  • Onderzoekende houding
  • ICT- en media-wijs

Vanuit dit perspectief wil het Mondial College haar leerlingen in een veilige ICT omgeving laten werken en zijn er onder meer een social media protocol en de ‘Regeling elektronische informatie- en communicatiemiddelen – leerlingen-‘.

Stabiele, veilige en beheerde ICT-oplossing
Als stabiele, veilige en beheerde ICT-oplossing is uiteindelijk gekozen voor een Cisco wireless netwerk en Barracuda Webfilter. In deze whitepaper leest u meer over deze keuze en de voordelen van deze keuze. Wilt u meer weten? Download dan geheel vrjiblijvend de whitepaper ‘Veilige ICT in een moderne leeromgeving’.

Downloaden
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven