• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vaardigheden en competenties van de toekomst

Skill requirements for tomorrow’s best jobs

Lokale, provinciale en nationale onderwijsleiders zijn belast met het ontwikkelen van onderwijs curricula om onze kinderen en studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst.  Er kan echter toch spanning zijn tussen een curriculum gericht op het opleiden van een “veelzijdige” student en een student die “job-ready” is.

Verwachte vaardigheden en competenties in 2020
In deze whitepaper van IDC doen zij op onderzoek gebaseerde voorspellingen van de meest gewilde vaardigheden en competenties in 2020. Deze vaardigheden worden in bijna ieder beroep teruggezien, maar zullen vooral gewild zijn bij beroepen waar steeds meer vraag naar is en waar ook het salarispotentieel hoger dan gemiddeld is.

Top 20
Een onderwijssysteem dat de ontwikkeling van deze vaardigheden en competenties ondersteunt, ondersteunt hiermee het toekomstig succes van haar studenten. In dit onderzoek heeft IDC de 20 meest gewilde skills en competenties in 2020 geïdentificeerd en gerangschikt. 

Download het onderzoek
Bent u ook benieuwd naar de resultaten van het onderzoek van IDC? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Skill requirements for tomorrow’s best jobs ‘. 

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven