• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Transformeer uw leeromgeving voor de 21ste eeuw

Transforming Learning Environments for Anytime, Anywhere learning for all

Vandaag de dag leveren digitale technologieën overal en directe toegang tot een oneindige bron van informatie. Hierdoor veranderen scholen en het educatieve proces. Tegelijkertijd wordt de realisatie steeds groter dat informatie niet gelijk staat aan kennis; en dat toegang tot de het oneindige virtuele archief pas waardevol is wanneer men weet hoe deze informatie moet ontcijferen, analyseren, filteren en toepassen in de praktijk.

Leren gaat om verbinden
De student van de 21ste eeuw moet de kunst van het ontcijferen, analyseren en het filteren van informatie leren onder begeleiding van moderne leraren om zo praktische kennis op te doen. De rol van de leraar is het verbinden van studenten met informatie, kennis, andere studenten en met de echte wereld en daarnaast het verbinden van technologie met informatie, informatie met kennis en het verbinden van kennis met praktische toepassingen.

In deze whitepaper komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

·         Het ontdekken we nieuwe, innovatieve leeromgevingen

·         Nieuwe, moderne digitale applicaties voor studenten en leraren

·         Het definiëren van de slimme leeromgeving van de 21ste eeuw die steeds meer mobile- en cloud-based zijn.

Het creëren van een moderne, slimme leeromgeving is een grote uitdaging voor veel onderwijsinstellingen. Het vergt een nieuwe methode van denken, leren en lesgeven. Wilt u weten hoe uw onderwijsinstelling een moderne, slimme leeromgeving kan creëren voor uw leerlingen en leraren? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Transforming Learning Environments for Anytime, Anywhere learning for all’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven