• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Transformeer leeromgevingen voor Anytime, Anywhere Learning for All

Transforming Learning Environments for Anytime, Anywhere Learning for All

Vandaag de dag levert technologie altijd en overal toegang tot informatiebronnen. Hierdoor verandert de manier waarop wordt gewerkt. Tegelijkertijd is er groeiende realisatie dat informatie niet synoniem staat voor kennis, en dat toegang tot informatie enkel zo waardevol is als iemands vermogen deze informatie te analyseren, ontcijferen, beoordelen en toe te passen in de praktijk. De student van de 21ste eeuw moet leren om geïsoleerde stukken informatie met elkaar te verbinden, onder de begeleiding van 21st century teachers.

Leren is verbinden
Leren gaat over het maken van connecties. Nieuwe kennis wordt verbonden met bestaande kennis, de digitale wereld wordt verbonden met de echte wereld, we verbinden leerlingen met content, leerlingen met leerlingen en leerlingen met leraren. De leeromgeving wordt verbonden met de echte wereld en competenties met vaardigheden. En het allerbelangrijkste; we verbinden technologie met informatie – informatie aan kennis en kennis aan applicaties in de echte wereld. We verbinden leerlingen met het echte leven.

Innovatieve nieuwe leeromgevingen voor de 21ste eeuw
Deze paper ontdekt innovatieve nieuwe leeromgevingen en gaat op zoek naar nieuwe digitale applicaties voor leerlingen en leraren. Daarnaast word je in deze paper geholpen 21st century leeromgevingen te definiëren, die steeds meer mobile- en cloud-based zijn. Dit is een grote uitdaging voor onderwijsinstellingen over de gehele wereld. Het vraagt onderwijsinstellingen de manier waarop wordt gedacht, lesgegeven en geleerd te veranderen. ALC’s (Adaptive Anytime Anywhere Learning Communities) kijken naar digitaal leren vanuit een breder perspectief dan persoonlijke of digitale leeromgevingen. In deze paper komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Digitale leeromgeving voor de 21ste eeuw
  • Persoonlijke leeromgevingen
  • Mobiel leren
  • Adaptive Anyteime Anywhere Learning Communities

Download de whitepaper
Wil je dus meer weten over innovatieve nieuwe leeromgevingen voor de 21ste eeuw, nieuwe digitale applicaties voor leerlingen en leraren en ALC’s? Download dan geheel vrijblijvend de Engelstalige whitepaper ‘Transforming Learning Environments for Anytime, Anywhere Learning for All’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven