• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Transformeer het onderwijs met een “Anytime, Anywhere learning” vision design

Vision for anytime anywhere learning for all

We willen allemaal een wereld waarin kinderen kunnen opgroeien om te floreren en gezonde, productieve en tevreden levens kunnen leven. We leven echter in een wereld die nooit stil staat en de mix aan ingrediënten die nodig zijn voor een dergelijke wereld veranderen wanneer onze maatschappij en economie veranderen.  Het digitale tijdperk heeft niet alleen kennis en informatie, maar ook het creëren van nieuwe ideeën radicaal gedemocratiseerd. Onze jeugd heeft deze verandering omarmt, ondanks dat zij hierover niet worden geïntroduceerd op school.

Een gedeelte van de jeugd zijn – vaak op eigen initiatief – al “collaborative creators” en maken gebruik van kennis en leren op nieuwe en krachtige manieren. Zij hebben een toekomst vol mogelijkheden en potentie voor zich. Toch is er ook een groot gedeelte van de jeugd die hier mee bezig zijn en wanneer ze op zoek gaan naar een moderne baan hebben ze niet de ervaringen en competenties om te innoveren en waarde te creëren in de hedendaagse wereld.

Anytime Anywhere learning for all
“Anytime Anywhere learning for all” is een van de nieuwe mogelijkheden van het digitale tijdperk. Om het potentieel hiervan te benutten, moeten onderwijsinstellingen een nieuwe visie voor de toekomst van het leren ontwikkelen. Maar geen een enkele visie voor de toekomst past bij iedere onderwijsinstelling. Iedere onderwijsinstelling heeft een unieke, op maat gemaakte visie nodig. Het is belangrijk om te beginnen met het benoemen van heldere doelen voor de toekomst.

Download de whitepaper
In deze whitepaper bespreken we het vision design, het begin van de transformatie van het onderwijs in een digitaal tijdperk. In deze whitepaper bespreken we aan de hand van voorbeelden van hoe een goed vision design succesvolle onderwijstransformaties teweeg kan brengen en hoe technologie progressie mogelijk kan maken en kan versnellen. Op basis van deze voorbeelden worden in deze whitepaper aanbevelingen gedaan voor onderwijsinstelling die beginnen aan het vision design ontwikkelingsproces. Meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de Engelstalige whitepaper ‘Vision for anytime, anywhere learning for all’. 

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven