• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Student Timon Zintel uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Microsoft Office Word 2013

13-jarige scholier uit Gouda vertegenwoordigt Nederland tijdens het WK Microsoft Office Specialist

Amsterdam, 5 juni 2015 - Computeren saai en voor nerds? Welnee! De 13-jarige gymnasiast Timon Zintel is juist trots op zijn kersverse titel Nederlands Kampioen Microsoft Office Word 2013. En nu kan hij zelfs wereldfaam bereiken op het Microsoft Office World Championship in Dallas, Texas. Hij vertrekt samen met Slim.nl richting de Verenigde Staten, waar de wereldwijde competitie van 9 augustus tot en met 12 augustus 2015 plaatsvindt.

De gymnasiast van het Driestar College heeft zich via Slim.nl gecertificeerd in Microsoft Office Word en daarmee de beste resultaten van heel Nederland behaald. Deze prestatie wordt beloond met de titel Nederlands Kampioen Microsoft Office Word 2013 en de reis naar de Verenigde Staten. Aan het WK in Dallas, Texas doen in totaal 130 landen mee. Deelnemers strijden in meerdere disciplines – zoals Word (de categorie waar Timon in uitkomt), Excel en PowerPoint – voor de wereldtitel.

Slim.nl, een ICT-webwinkel exclusief voor scholieren en medewerkers van het voortgezet onderwijs en MBO, levert voor het vierde jaar op rij een Nederlandse kandidaat voor het WK Office. “Wij zijn bijzonder trots op Timon”, aldus Jeroen Borgsteede, directeur van Slim.nl. “Het is natuurlijk een enorme belevenis om aan een dergelijk spektakel deel te nemen, maar hij heeft in zijn toekomstige loopbaan ook erg veel aan zijn certificering. Hij weet Microsoft Office Word namelijk optimaal te benutten.”

Via Slim.nl kunnen onderwijsinstellingen gratis toegang krijgen tot de Microsoft IT Academy. Alle leerlingen, docenten en medewerkers van scholen met een Microsoft-overeenkomst kunnen gebruik maken van deze e-learning omgeving. De Microsoft IT Academy biedt cursussen die opleiden tot Microsoft Office Specialist. De opgedane kennis kan officieel gecertificeerd worden bij Certiport, de partij die jaarlijks het WK Office organiseert.

Timon en zijn docent
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven