• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Stroomlijnen van administratieve processen in het hoger onderwijs

IT-beheerders binnen het voortgezet onderwijs en universiteiten staan voor de uitdagende taak om de leeromgeving te verbeteren, maar tegelijkertijd de administratieve processen te verbeteren en zo de overhead terug te dingen. Ze moeten tegemoet zien te komen aan de vraag van studenten naar flexibele, innovatieve leerervaringen. En er voor zorgen dat studenten, faculteiten, alumni en anderen die betrokken zijn bij de onderwijsinstelling, informatie kunnen delen en kunnen samenwerken in een veilige en toegankelijke omgeving.

Administratieve systemen en eisen van de overheid

Wetgeving, zoals rapportages voor de Onderwijsinspectie, vragen om heel specifieke boekhoud-transacties en financiële rapporten. De mogelijkheid om effectief te budgetteren voor verschillende types werknemers en het werven en vasthouden van hoog gekwalificeerde medewerkers vraagt om volledige integratie van human resource data en studenteninformatiesystemen.

Randvoorwaarden voor verbetering onderwijs administratie

Met zoveel uitdagingen en zo’n grote druk op budgetten is het van belang dat IT-beheerders beschikken over een krachtig instrument voor het beheer van informatie over studenten, alumni en financiën. De business oplossing moet kosteneffectief zijn, eenvoudig in het gebruik en aansluiten bij de bestaande IT-omgeving. Het kunnen volgen van budgetten, management van HR en salarisadministratie en automatiseren van financiële rapportages zijn de belangrijkste eisen om de administratieve processen binnen het onderwijs te kunnen verbeteren.

Gestroomlijnde administratie maakt besluitvorming eenvoudiger

In dit document wordt een oplossing beschreven waarmee voortgezet onderwijs en universiteiten de beschikking krijgen over operationele data van de hele organisatie. Microsoft Dynamics helpt om verschillende organisatorische functies te stroomlijnen en beheren, inclusief business operations, salarisadministratie en HR, requisities en relaties met studenten en alumni.

Voordelen zijn:

  • Verbeterde communicatie
  • Reduceren van adminstratieve overhead
  • Verbeterde informatie voor de besluitvorming

Wilt u meer weten over deze oplossing en hoe de aansluiting is met uw bestaande IT-investeringen en –expertise, download dan dit document.  Lees verder over het stoomlijnen van administratieve processen.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven