• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Stabiele ICT-omgeving zonder een heel IT-team

Veel organisaties zitten met allerlei vragen omtrent hun ICT-omgeving. Hoe kunnen ze zorg dragen voor een stabiele ICT-omgeving zonder dat zij een heel IT-team in dienst moeten nemen? Hoe kan de IT-infrastructuur up-to-date worden gehouden zodat het de nieuwste technologische ontwikkelingen kan ondersteunen. Wat kunnen wij doen om onze ICT-omgeving te optimaliseren?

Een mogelijke oplossing is het uitbesteden van (een deel) van de ICT aan een ICT-specialist in het onderwijs. Hiervoor heeft ook het CSG Calvijn gekozen. In de bovenstaande video bespreekt Dimitri Verschoor - IT manager bij CSG Calvijn - zijn ervaringen met het uitbesteden van de ICT. Omdat een dergelijke ICT-specialist ervaringen heeft met alle ICT-aspecten binnen een school kan een onderwijsinstelling onderdelen met een gerust hart uitbesteden. Ook bent u altijd voorzien van de juiste software, back-ups en een stabiele internetverbinding.

Aan de hand van de expertise en kennis van een ICT-specialist kan u uw medewerkers en studenten altijd voorzien van goedwerkende computers en stabiele internetverbindingen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het serviceniveau van de ICT binnen uw onderwijs. Het private cloud-concept biedt u daarnaast ook de zekerheid van een back-up van uw bestanden.

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven