• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Security oplossingen voor het onderwijs

Security Solutions for Education

Hedendaagse technologieën voor samenwerken en communicatie hebben een revolutie  in het onderwijs teweeg gebracht. Lesgeven, leren en onderzoek doen wordt steeds interactiever én lonender. Maar deze zelfde technieken introduceren ook nieuwe kwetsbaarheden.

Security oplossingen voor het onderwijs
De Robuuste security oplossingen voor het onderwijs van Microsoft sluiten naadloos aan op vrijwel alle content management-, e-mail en netwerktoegangsapplicaties van uw onderwijsinstelling. Deze oplossingen leveren een efficiënte en beveiligde technology infrastructuur. Met eenvoudige implementatie en beheer verlaagt deze oplossing de last op de schouders van de IT-afdeling. Flexibele licentieovereenkomsten maken deze oplossingen kosteneffectief.

Download de whitepaper
In deze whitepaper leest u meer over de security oplossingen voor het onderwijs. Download geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Security Solutions for Education’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven