• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Security in Office 365

Het maken van een goed doordacht beveiligingsplan

Cloud computing is hot in het onderwijs. Inloggen vanaf iedere locatie en betere samenwerkingsmogelijkheden spreekt veel scholen tot de verbeelding. Echter brengt deze intensieve vraag naar data risico’s met zich mee. Cybercriminaliteit professionaliseert, met steeds geavanceerdere aanvallen als gevolg. Een goed doordacht beveiligingsplan is dan ook noodzakelijk om schoolsystemen en gegevens te beschermen in de cloud.

Die bescherming begint bij het kiezen van de juiste externe service provider. Microsoft’s cloud-dienst Office 365 heeft privacybescherming en databeveiliging hoog in het vaandel staan. Alle gegevens zijn opgeslagen in Microsoft’s eigen netwerk van datacenters. Dit, in combinatie met een 24-uurs beveiligde toegang, zorgt ervoor data te allen tijde beschermd is.

Download de whitepaper en lees meer over security in de cloud. Zie hoe onderwijsinstellingen kunnen profiteren van cloud computing en hoe zij zich wapenen tegen de risico’s ervan, zoals cyberaanvallen.

 

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven